Lorena de la „Casa iubirii” aruncă bomba! „Să creadă că sunt însărcinată”. Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iun 2024, 12:04

Lorena și Laurențiu

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

Lorena Rumbecu, fosta concurentă din „Casa iubirii”, a transmis un mesaj care a uimit pe toată lumea.

Lorena, una dintre fostele concurente ale sezonului 2 din „ Casa iubirii ”, emisiune difuzată la Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, a aruncat bomba în mediul online și i-a pus pe toți pe jar!

Lorena de la „Casa iubirii” aruncă bomba

Recent, Lorena de la „Casa iubirii” a postat o fotografie pe Instagram, la secțiunea Story, în care își ține mâna pe burtă, dar înainte ca fanii să insinueze că este însărcinată aceasta le-a luat-o înainte și a transmis un mesaj pentru a spulbera orice

fel de zvon. Totuși, fotografia le dă de gândit fanilor, căci burtica Lorenei pare să fie puțin umflată.

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii”, mesaj emoționant de ziua lui Laurențiu! „Puține persoane au crezut în noi...”. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit tânăra iubitului ei

„Am vrut și eu să pun mâna aici, să se vadă unghiile, iar "băi domnii" și "băi doamnele" aleg să creadă că sunt însărcinată.

Btw (n.r.: apropo), acum să văd ce subtilitate o să aleg când chiar o să fiu”, este mesajul transmis de Lorena, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu este prima dată când oamenii cred că Lorena este însărcinată. Acum mult timp, s-a spus despre iubita lui Laurențiu că ar fi însărcinată cu tripleți, iar la acea vreme fosta concurentă a transmis un mesaj cât se poate de ironic pe seama situației.

Citește și: „A plecat”. Lorena a avut parte de un eveniment neplăcut chiar în apropierea locuinței sale! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” le-a mărturisit totul fanilor

„Vă dau o veste bombă. Această veste bombă nici măcar eu nu o știam. Am aflat din mediul online că sunt însărcinată de două luni și că am tripleți. În familia mea nu există nici gemeni, nici tripleți, dar eu am avut acest noroc, această binecuvântare divină să rămân însărcinată cu tripleți.

De două luni, da? Vă rog să nu uitați asta, să înregistrați și să rămâneți cu acest video, să vă aduceți aminte toată viața.  Peste vreo 7 luni vom vedea tripleții”, este mesajul transmis de Lorena, la acea vreme.

Lorena și Laurențiu au rămas împreună

Lorena și Laurențiu au fost concurenți în sezonul 2 „Casa iubirii”, acolo unde s-au și cunoscut și au rămas împreună chiar și după terminarea competiției.

Cei doi au avut o relație plină de hopuri, ba chiar s-au despărțit pentru o scurtă perioadă după ce s-au mutat împreună, dar lucrurile au revenit pe un făgaș normal când au decis să-și dea altă șansă și să fie iar împreună.

În prezent, Laurențiu și Lorena formează un cuplu fericit și locuiesc împreună alături de cei trei „copii” ai lor: pisicuțele Lilo și Stitch și cățelușul Enzo.