Lorena de la Casa Iubirii, în lacrimi: „Vreau să fie în brațele mele” Ce a pățit fosta concurentă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 iul 2024, 21:38

Lorena, în lacrimi în brațele iubitului ei. Ce a pățit fosta concurentă

Sursa: Lorena Rumbecu Instagram

Lorena, fostă concurentă în Casa Iubirii, nu își mai poate stăpâni lacrimile și plânge pe umărul iubitului ei, Laurențiu.

Lorena de la Casa Iubirii a izbucnit în plâns în brațele iubitului său. Se pare că motivul ar fi dorul de pisicile de acasă, Milo și Stitch.

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii” aruncă bomba! „Să creadă că sunt însărcinată”. Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

Lorena duce dorul pisicilor în vacanță

Lorena este în Italia alături de iubitul ei, iar astăzi și-au petrecut ziua în Vatican.

Spre seară, pe Lorena au invadat-o sentimentele de dor și a izbucnit în plâns, deoarece îi lipsesc pisicile de acasă.

„Vreau să fie în brațele mele. Acum la cine se duc?” spune aceasta în Story.

„Plânge de dor de pisici”, se amuză Laurențiu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Lorena și Laurențiu, împreună după Casa Iubirii

După un parcurs tumultos atât în Casa Iubirii, cât și după terminarea sezonului 2, Lorena și Laurențiu au decis să dea o șansă relației lor și în afara competiției.

Cei doi s-au mutat împreună, s-au despărțit, dar acum sunt iar împreună și duc o viață de familie liniștită și frumoasă.

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii”, mesaj emoționant de ziua lui Laurențiu! „Puține persoane au crezut în noi...”. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit tânăra iubitului ei

„Ne completăm reciproc. Este diferit acum, dorm cu ea în fiecare noapte și stăm îmbrățișați. Diminețile sunt mai frumoase, ne trezim târziu. Pentru mine contează mult să dorm cu persoana iubită.

Nu știu, piciorul sau măcar mâna să o simt. Noi mâncăm împreună mereu, petrecem mult timp”, a mărturisit Laurențiu pentru ”Culisele iubirii”.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!