Lorena de la „Casa iubirii”, mesaj emoționant de ziua lui Laurențiu! „Puține persoane au crezut în noi...”. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit tânăra iubitului ei

Autor: Laura Macovei

Lorena de la „Casa iubirii”, mesaj emoționant de ziua lui Laurențiu!

 
Sursa: Instagram

Lorena i-a transmis un mesaj emoționant și plin de iubire lui Laurențiu, cu ocazia zilei de naștere a fostului concurent.

Lorena și Laurențiu formează un cuplu de aproape un an, aceștia reușind să treacă peste obstacolele care au apărut în calea relației lor în tot acest timp.

Laurențiu și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar iubita sa nu a putut să nu îi transmită un mesaj și în mediul online.

Lorena de la „Casa iubirii”, mesaj emoționant de ziua lui Laurențiu

Lorena este extrem de fericită pentru relația construită alături de Laurențiu și încrezătoare că iubirea lor crește pe zi ce trece.

Alături de „copilașii” lor, cei doi au reușit să construiască o familie, iar Lorena îi este recunoscătoare partenerului ei.

„Prima ta zi de naștere oficial împreună. După 7 luni de zile după ieșirea noastră din Casa Iubirii suntem aici, bucurându-ne de șansa noastră și decizia de a lupta împreună pentru relația noastră.

Puține persoane au crezut în noi dar au făcut-o cu fermitate exact atunci când am avut cea mai mare nevoie și uite că astăzi, ne bucurăm de o iubire care crește pe zi ce trece, temperează și

ne face să avem momente pline de „Prima dată când…”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Îmi doresc ca astăzi să te fi simțit special și să te simți așa în fiecare zi. PENTRU CA EȘTI. Ești persoana de care aveam nevoie și da, de multe ori și tu ești cel care mă temperează.

Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut și faci pentru mine și pentru noi toți.

Citește și: Laurențiu Suciu, despre decizia care i-a schimbat viața: „Nu am mai fost bine..” Ce a pățit fostul concurent de la Casa iubirii în ultimii ani? Fanii s-au îngrijorat

LA MULȚI ANI FERICIȚI și la câți mai mulți alături de noi!” a fost mesajul Lorenei, dedicat iubitului ei sărbătorit.

Ce mesaj a postat Laurențiu de ziua sa

Chiar sărbătoritul a ținut să transmită un mesaj de ziua sa. Laurențiu a împlinit ieri, 19 iunie, 26 de ani.

Citește și: Laurențiu Suciu, despre decizia care i-a schimbat viața: „Nu am mai fost bine..” Ce a pățit fostul concurent de la Casa iubirii în ultimii ani? Fanii s-au îngrijorat

„Acum 2 ani, am avut cea mai tristă zi de naștere, n-am avut pe nimeni alături, simțeam că nu sunt pe drumul cel bun și că nu mai sunt o prioritate pentru nimeni, anul trecut a fost mai bine, am reînceput să am un drum al meu, iar astăzi fac 26 de ani și pot spune că sunt mai bine ca niciodată.

Mai liniștit, mai puternic, mai fericit și cel puțin jumătate din meritul acestui moment i se datorează Lorenei, care a fost lângă mine și a crezut neîncetat chiar și când lucrurile nu erau cele mai roz. Azi sunt fericit că sunt în casa mea, cu ea si încă trei ghemotoci de blană pe care îi iubesc și mă pot mândri ca fac ce mi place!”, este o parte din mesajul transmis de Laurențiu.