Lorena, dezvăluiri despre relația cu Laurențiu! „Iubirea dintre ei e mai mare decât răutatea”. Ce a apărut pe contul de Instagram al fostei concurente

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 ian 2024, 09:32

Cum stau lucrurile între Lorena și Laurențiu

Sursa: Captură KANAL D; Instagram laur_suciu; Instagram lorena.rumbecu

Lorena și Laurențiu, foștii concurenți din „Casa iubirii” sezonul 2, au anunțat, de curând, că nu mai formează un cuplu, ceea ce i-a pus pe jar pe fanii lor.

Pe parcursul participării în competiția televizată „Casa iubirii”, Lorena și Laurențiu au câștigat inimile multor oameni, acumulând o comunitate impresionantă de admiratori pe rețelele de socializare.

Ce a apărut pe contul de Instagram al Lorenei

Odată cu anunțul despărțirii, fanii cuplului s-au arătat foarte dezamăgiți și încă mai speră ca iubirea dintre cei doi să învingă și să se împace, căci îi îndrăgesc foarte mult.

Oamenii au transmis aceste lucruri printr-o multitudine de comentarii la diverse postări ale lui Laurențiu și ale Lorenei. Printre acestea se numără și o postare publicată acum două zile pe pagina de Instagram a Lorenei.

În secțiunea de comentarii, o urmăritoare curioasă a decis să o întrebe, personal, pe fosta concurentă dacă, într-adevăr, a rupt orice legătură cu Laurențiu.

„Tu cu Laurențiu nu mai vorbiți?”, a

fost întrebarea fanei.

Citește și: „Toată casa îmi amintește doar de ea”. Primele declarații făcute de Laurențiu, după despărțirea de Lorena. Ce spune fostul concurent despre o posibilă împăcare

În mod surprinzător, Lorena a răspuns rapid acestui mesaj, însă aceasta a avut o reacție acidă, arătându-se foarte deranjată de respectivul comentariu și de insistența cu care oamenii o întreabă despre despărțirea de Laurențiu.

„Mi se pare că, uneori, veniți cu idei din capul vostru și vă treziți să le scrieți. Eu nu am șters nimic cu el, nici nu am avut. Așa că vă rog frumos, realitatea pe primul loc, nu imaginația”, a fost răspunsul fostei concurente.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cu toate acestea, internauta nu a lăsat garda jos, continuând să dezbată subiectul pe care l-a inițiat: „Dar nu mai ai poze împreună”.

Fanii Lorenei și ai lui Laurențiu speră la împăcarea celor doi

Lorena a vrut să o lămurească pe urmăritoare, subliniind că ea nu a postat niciodată fotografii cu Laurențiu pe pagina ei de Instagram.

„Niciodată nu am avut poze împreună”, a spus Lorena.

O altă admiratoare a celor doi a intervenit în discuție, motivând că fotografiile nu au importanță, ci că doar sentimentele dintre ei contează.

„Faptul că nu au poze asta nu denotă că nu sunt împreună! Iubirea dintre ei e mai mare decât răutatea unor oameni!”, a comentat o urmăritoare.

Citește și: Ce decizie a luat Lorena după despărțirea de Laurențiu: „Aceasta este soluția”. Șatena i-a transmis un mesaj emoționant fostului iubit

Deși cei doi s-au despărțit, mulți fani cred în sentimentele lor, care nu s-au stins, și speră ca povestea de dragoste să nu ia sfârșit în acest punct.

„Poate a fost nevoie de o despărțire ca să realizați amândoi cât de mult vă iubiți... Sper din suflet să vorbiți, să rezolvați problemele, dacă e iubire se poate lucra la orice! Nu renunțați prea ușor la dragostea voastră”, este mesajul unei alte internaute.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lorena Rumbecu|| Fashion & Beauty (@lorena.rumbecu)