Lorena este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a recunoscut că îl cunoaște pe Robert însă a venit pentru un alt băiat care i-a atras atenția! „Nu este fosta mea!” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 mai 2023, 19:00
Foto(4)

Surpriză de senzație pentru băieții din Casa iubirii! Lorena este noua concurenta care a intrat în emisiune pentru a-și cauta jumătatea! „Este o persoană care mă atrage mai mult în casă!” Iată cine este băiatul pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut! Iată cum au reacționat concurenții! „Se însoară Marinel!”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte și în ediția de astăzi de momente de senzație, răsturnări uluitoare de situație, dar și de surprize de proporții, deoarece o nouă față a intrat în cadrul show-ului pentru a-și caută jumătatea. Lorena a făcut furori în rândul băieților încă de când a pășit în casa lor și i-a surprins cu frumusețea ei răvășitoare, dar și cu detalii inedite din culisele vieții sale.

Pe de altă parte însă, fetele nu au fost deloc încântate de apariția tinerei și nu au privit cu ochi buni intrarea ei în Casa iubirii. Inclusiv Nona, s-a arătat îngrijorată de frumoasa brunetă și a subliniat că nu ar mai vrea să mai plece din emisiune și să-l îl lase singur pe Patrick.

Lorena este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a recunoscut că îl cunoaște pe Robert însă a venit pentru un alt băiat care i-a atras atenția

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurenții au avut parte de o surpriză uriașă, deoarece o nouă fată și-a făcut apariția în cadrul emisiunii. Lorena i-a încântat pe băieți cu frumusețea ei răpitoare, cu alură ei exotică, dar și cu felul ei de a fi. Vizibil emoționată, misterioasa brunetă a pășit sfios în casa băieților, unde în clipa în care l-a văzut pe Robert, acesta a mărturisit că o cunoaște și că a văzut-o în avion.

Lorena le-a dezvăluit băieților că are 29 de ani, s-a născut în Constanța însă s-a mutat împreună cu familia ei în Spania, în urmă cu 17 ani și de atunci locuiește în Valencia, acolo unde este stabilit și Robert. Fapt ce i-a intrigat puțin pe toți ceilalți concurenți, gândindu-se ca așa se explica întâlnirea dintre ea si Robert. 

Andreea Mantea a încercat să afle cât mai multe detalii despre modul în care s-au cunoscut cei doi concurenți, însă pe de o parte Robert a spus că nu își mai amintește exact unde s-au văzut în trecut, iar pe de altă parte, Lorena a dezvăluit că s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, în Spania, deoarece ea locuiește acolo încă din copilărie, însă nu s-a întâmplat nimic mai mult între ei decât o încercare timidă de a se cunoaște și de a deveni amici, iar în cele din urmă lucrurile nu s-au concretizat și s-au îndepărtat definitiv.

Întrebată care a fost motivul pentru care nu au format un cuplu la acea vreme, Lorena a mărturisit că nu a simțit acea atracție și în plus Robert a fost foarte insistent, iar acest aspect nu i-a plăcut deloc.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ionuț a fost cel care a întrebat-o pe noua concurenta de ce a ales Casa iubirii și când s-a încheiat ultima ei relație, Lorena a spus că ultima ei relație serioasă a fost în urmă cu circa opt ani,

deoarece nu a mai întâlnit persoană potrivită. De asemenea, această a mai dezvăluit că nu are un top trei și nu a venit pentru cineva anume, însă are un băiat pe care îl admira mai mult și pentru care simte o atracție.

Citește și: Nona, decizie uluitoare! Concurenta a surprins pe toată lumea cu anunțul făcut astăzi în Casa iubirii! Noile imagini rușinoase care au apărut în mediul online au determinat-o să pună piciorul în prag! „Eu cred că e mai bine așa” Cum a reacționat Patrick

Citește și: Marinel, reacție neașteptată la adresa lui Radu! „Omule, exagerezi! Grădiniță de clasa zero ce ești! N-am zis nimic până acum! Exagerezi!” Iată ce și-au spus cei doi rivali, care se luptă pentru inima Cristinei