Lorena este provocată să-l ia pe Cosmin la o discuție în grădină! Catinca este nerăbdătoare să vadă reacția concurentului: ''Vreau cadru mare pe fața lui!''

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 12 aug 2023, 20:00

Lorena a primit o provocare inedită din partea Larisei. Concurenta l-a luat pe Cosmin în grădină, pentru a avea o discuție privată.

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Lorena l-a invitat pe Cosmin în grădină: "Ești sensibilă, ești frumoasă, ești deșteaptă!"

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca, pusă la zid de Mihaela. Concurenta tună și fulgeră: "Ai văzut că e Robert liber și te ții după el!"

Lorena este provocată să-l ia pe Cosmin la o discuție în grădină! Catinca este nerăbdătoare să vadă reacția concurentului: ''Vreau cadru mare pe fața lui!''

Sâmbătă, 12 august, telespectatorii Kanal D România au avut parte de o nouă ediție palpitantă a emisiunii “Casa iubirii”.   Concurenții  au avut parte în această ediție de surprize de proporții, momente de senzație, emoții, întâlniri romantice, însă și de multe răsturnări neașteptate de situație.

În urma unei provocări, Lorena l-a chemat pe Cosmin în grădină pentru a avea o discuție interesantă și surprinzătoare cu el. 

Lorena a pășit în casa băieților, unde l-a luat de mână pe Cosmin și au mers în grădină pentru a vorbi. Concurenta i-a mărturisit că nu au vorbit de când a intrat acesta în cadrul emisiunii și ar vrea să afle de ce a fost în topul preferințelor lui, atunci când a intrat în Casa iubirii.

De asemenea, Lorena a vrut să afle dacă Cosmin ar fi vrut să o cunoască mai bine, în cazul în care ea nu era într-o relație cu Laurențiu.

Citește și: Imagini controversate! Lorena a primit o provocare inedită! Iată momentul care a aprins imaginația tuturor! 

Lorena: ''Putem să vorbim puțin în grădină, te rog?'' 

Cosmin:'' S-a întâmplat ceva?''

Lorena:'' Nu, nu s-a întâmplat nimic. Ți se pare ciudat să avem o conversație?''

Cosmin: ''Nu, dar...''

Lorena: ''Ce faci, cum ești?''

Cosmin: ''Sunt bine!''

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lorena:' 'E prima dată când vorbim noi doi. Aveam așa o curiozitate de când ai intrat (n.r. în Casa iubirii) nu am vorbit, nu știu nimic despre tine și voiam să aflu de ce am fost în topul tău.''

Cosmin:  "Ai însușirile pe care le caut la o fată. Ești sensibilă, ești frumoasă, ești deșteaptă, pari și o persoană caldă."

Lorena:  ''Ți-ai schimbat părerea când ai intrat în casă și ai văzut-o pe Catinca?''

Cosmin:  "Ah, când am văzut-o pe Catinca! Catinca are aceleași caracteristici și, cumva, ea exprimându-și dorința de a mă cunoaște...

îți dai seama că și eu am fost doritor."

Lorena: "Să înțeleg că mai întâi a venit de la ea și după de la tine?''

Cosmin: ''Nu știu, cred că a venit de la amândoi. Și mie mi-a plăcut fizic, după am cunoscut-o și...''

Lorena:  "Dacă eu aș fi fost disponibilă, care ar fi fost reacția ta? Din curiozitate acum, nu am apucat să vorbim despre asta și..."

Cosmin: ''Dar de ce mai contează acum?''

Lorena:'' Sunt curioasă!''

Cosmin:'' Nu știu, dacă ai fi fost disponibilă, poate făceam pași spre tine.''

Lorena: ''Am înțeles!''

Citește și: Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”