Lorena, în lacrimi amare! „Să nu cerem ceea ce nu dăm!” Concurenta se simte neglijată de partenerul ei și a lansat multe reproșuri aprige la adresa lui! Iată cum a reacționat Laurențiu

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 aug 2023, 16:24
Foto(5)

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu, primul mare impas de când au devenit un cuplu! „Nu mai vreau să plâng pentru nimeni!” Concurenta a ajuns la capătul răbdării și a lansat multe reproșuri și nemulțumiri la adresa partenerului ei!

Dacă în ediția precedentă în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată și apăsătoare deoarece Irina a izbucnit în lacrimi din cauza atitudinii lui Alexandru și a replicilor sale ironice și malițioase la adresa ei, în ediția de astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou. De această dată, în centrul atenției s-au aflat Lorena și Laurențiu, care după multe tatonări și șicanări au decis să formeze un cuplu. Însă după doar câteva zile de la începerea unei relații în cadrul show-ului, cei doi tineri au ajuns într-un mare impas.

Lorena, în lacrimi amare! „Să nu cerem ceea ce nu dăm!” Concurenta se simte neglijată de partenerul ei și a lansat multe reproșuri aprige la adresa lui

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Lorena și Laurențiu au întâmpinat primele neînțelegeri după ce au devenit un cuplu. Deși își promiseseră că vor încerca să își construiască pas cu pas relația și că o vor proteja de orice problema, cei doi tineri au ajuns totuși într-un mare impas.

Profund dezamăgită și afectată de atitudinea din ultimele zile a partenerului ei, Lorena a ajuns la capătul răbdării și a lansat o serie de reproșuri aprige și nemulțumiri la adresa lui Laurențiu.

Citește și: Irina a izbucnit în lacrimi! Replicile ironice lansate de Alexandru au venit că un trăsnet asupra sa! „Nu m-am așteptat de la el să vorbească așa cu mine!”

După plecarea Patriciei din emisiune, Laurențiu și-a îndreptat atenția spre Bianca, pe care a recunoscut că o admira de ceva vreme și i-ar fi plăcut să o cunoască mai bine, însă în cele din urmă după câteva încercați eșuate de a se apropia de ea, concurentul s-a reorientat către Lorena, însă după o perioada în care i-a dat speranțe a decis să se retragă, spre marea tristețe a frumoasei brunete.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În cele din urmă, cei doi concurenți au renunțat la orgolii și au decis să se reapropie și chiar să formeze un cuplu. După doar câteva zile de la începerea relației lor, Lorena și Laurențiu au întâmpinat din nou probleme și cuplul lor se află în pericol.

Concurență i-a adus multe reproșuri lui Laurențiu, subliniind faptul că tânărul nu empatizează cu ea, nu îi oferă atenția cuvenită și deseori este distant cu ea.

„Dacă reacționez plâng, și nu mai vreau să plâng, efectiv, pentru nimeni. Eu sunt o persoană sensibilă, am nevoie că lumea să empatizeze cu mine, să mă înțeleagă cum și eu fac același lucru. Eu dau, vreau să primesc același lucru(...)

Eu nu cred că a încercat să se scoată, cred că asta e gândirea lui și din ceea ce am cunoscut eu despre el, persoană lui, înțeleg că este așa, și chiar mă așteptam să aibă reacția asta. Ce m-a deranjat e referitor la mine. El nu poate să-mi ceară mie atenție, să fiu eu cea care îl împacă tot timpul și după el să nu-mi acorde mie atenție!”, a spus Lorena, printre lacrimi.

Citește și: Robert, decizie dureroasă în privința relației sale cu Mihaela! „Vreau să pun punct!” Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi concurenți între patru ochi

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.