Lorena, în lacrimi! Concurenta îi va aduce din nou reproșuri aprige Biancăi! „Spui lucrurile, atacând!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 aug 2023, 23:46
Foto(5)

Lorena și Bianca, eternele rivale din Casa iubirii! Cele două concurente își vor adresa replici acide si reproșuri aprige! Aflați cum va reacționa Laurențiu si ce disputa cruntă se va isca! „N-ar trebui să mai intrăm în jocul ei!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de pomină, de noi idile, întâlniri de senzație în camera roșie, sau în afară platourilor de filmare, dar și de controverse și dispute aprige iscate din diverse motive, ce îi pun la grele încărcări mai ales pe cei care deja se află într-o relație sau într-o perioada de cunoaștere. În ediția precedentă, Catinca și Cosmin, care tindeau spre a formă un cuplu în cadrul emisiunii, au decis să facă pași înapoi și să nu mai avanseze atât de rapid lucrurile în relația lor.

În ediția de sâmbătă, lucrurile se vor precipită din nou în Casa iubirii, unde Lorena și Bianca, eternele rivale vor ajunge din nou la cuțite.

Lorena, în lacrimi! Concurenta îi va aduce din nou reproșuri aprige Biancăi! „Spui lucrurile, atacând!”

În ediția de sâmbătă, 19 august 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată, deoarece Lorena și Bianca își vor adresa din nou replici acide și reproșuri aprige.

Cea care va deschide dispută în casa fetelor va fi Lorena, care îi va reproșa Biancăi faptul că se apropie de Laurențiu.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Catinca a izbucnit în lacrimi, după ce Cosmin a mărturisit că nu are sentimente pentru ea! Iată ce decizie radicală a luat concurenta! „Îmi doresc să dau câțiva pași înapoi”

Pe de altă parte, Bianca îi va spune Lorenei că se victimizează, însă în acel moment Laurențiu va interveni prompt și îi va atrage atenția Biancăi să se abțină de la comentarii răutăcioase.

Lorena: Nici nu știu ce să mai cred, ce e adevărat, ce e pur și simplu răutate, nu știu!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca: Te rog, nu fă pe victima!

Laurențiu: Să schimbăm subiectul atunci, dacă a zis că nu vrea să vorbească!

Radu: Ce se întâmplă? Ce te deranjează concret?

Lorena: Pe mine mă deranjează, dar asta e felul tău de a fi mi-e mai greu să mă obișnuiesc cu persoanele de genul, care în loc să spui ceva, spui cu subînțeles și spui lucrurile atacând!

Laurențiu: Dar tu nici nu știu de ce te mai consumi, sincer! Știi cu cine ai de a face!

Citește și: Bianca, vizită cu peripeții în casa băieților! „Ai căutat băiatul nou? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu!” Concurenta s-a apropiat din nou de fostul ei pretendent și a stârnit gelozia Lorenei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.