Lorena, în lacrimi din cauza atitudinii lui Laurențiu! Concurenta simte că relația lor merge din rău în mai rău! „M-am săturat să văd atâta răutate”

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 aug 2023, 21:13
Foto(4)

Lorena și Laurențiu au ajuns din nou într-un mare impas! Concurenta îl vede pe Laurențiu tot mai rece! „Nici măcar nu s-a uitat la mine!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de multe surprize, de întâlniri romantice, dar totodată se confruntă deseori și cu multe controverse, tensiuni și răsturnări uluitoare de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care se află deja într-un cuplu. Este și cazul cuplului format din Lorena și Laurențiu, care în ultimele zile au ajuns din nou într-un punct critic al relației lor, deși au dat de înțeles tuturor că se plac și își doresc să construiască o relație solidă împreună.

Cei doi concurenți au încercat să clarifice situația de săptămâna trecută, atunci când Lorena l-a supus unui test pe partenerul ei, care nu s-a simțit tocmai confortabil și s-a distanțat destul de mult.

Lorena, în lacrimi din cauza atitudinii lui Laurențiu! Concurenta simte că relația merge din rău în mai rău

În ediția de astăzi, Lorena și Laurențiu au purtat o discuție în prima parte a emisiunii, când au încercat să își rezolve neînțelegerile apărute între ei în ultimele zile, însă concurenta s-a lovit de atitudinea distantă și rece a partenerului ei, care

nu părea deloc interesat că relația lor să continue.

Laurențiu: Vreau să termin discuția asta. Nu am starea necesară să purtăm acum discuția.

Lorena: Atunci plec! Tu spui de mine, dar nici tu nu ai făcut lucrurile așa cum trebuie!

Tensiunile dintre Lorena și Laurențiu au continuat însă și în a două parte a emisiunii, când tânăra a cedat sub presiunea care îi apăsa teribil pe umeri și a izbucnit în lacrimi amare din cauza atitudinii reci afișată de partenerul ei.

Lorena: Laurențiu nu voia să stea într-o discuție! Mi-a spus că nu pot să îi schimb starea și că nu își dorește asta și l-am lăsat în pace!

Andreea Mantea: Și mizezi pe faptul că mâine o să fie bine?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Lorena: Nu, nu cred că o să fie bine! Cred că mergem așa! Eu mereu am fost prima și încercăm să merg în casa băieților să stau cu el, să vorbesc cu el, să îndrept lucrurile! Nu cred că din partea lui vin prea multe și e normal că eu să ajung la un moment de saturație! Eu tot timpul înțeleg multe lucruri și eu tot timpul nu sunt înțeleasă de el!

Andreea Mantea: Pe ține ce te deranjează de fapt, că nu el nu face nimic în sensul asta?

Lorena: Mi-aș dori să văd și dorința în el!

Citește și: Situatie fara precedent în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc! Iată cine a părăsit emisiunea

Citește și: Lorena este provocată să-l ia pe Cosmin la o discuție în grădină! Catinca este nerăbdătoare să vadă reacția concurentului: ''Vreau cadru mare pe fața lui!''

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.