Lorena, în lacrimi! Laurențiu o pune la zid: "Fă-ți meciul!" Cei doi concurenți vor să părăsească emisiunea. Aflați ce se va întâmpla joi, 14 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 sep 2023, 19:06
Foto(5)

Săptămâna continuă în același registru al certurilor, în Casa iubirii. În ediția de mâine, Lorena va vărsa lacrimi amare. Iată careeste motivul!

Conflictele dintre concurenți nu încetează să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni în Casa iubirii, concurenții vor răbufni și în această ediție, iar Lorena va izbucni în plâns.

Citește și: Sar scântei în „Casa Iubirii” Robert a pus tunurile pe Lorena „I-am promis Lorenei că nu mă bag între ei”

Lorena, în lacrimi! Laurențiu o pune la zid: "Fă-ți meciul!" Cei doi concurenți vor să părăsească emisiunea. Aflați ce se va întâmpla joi, 14 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Este o săptămână agitată în Casa iubirii, iar lucrurile nu par să se liniștească. Ediția de mâine, joi, 14 septembrie s-ar putea rezuma cam așa: replici tăioase, reproșuri, acuzații grave și mulți nervi.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. Mâine va fi o zi extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, iar concurenții vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace. 

Citește și: Discuții aprinse între Lorena și Laurențiu: „Când dormeai la mine în brațe trebuia să te intereseze” 

Se pare că tinerii au dat uitării faptul ca au intrat în cadrul emisiunii Casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea și nu pentru a-și face adversari.

Lorena:'' Mă simt atacată de orice persoană și de orice particulă din casa asta.

Mă simt atacată, blocată, pentru că acest om spune minciuni la adresa mea. Vreți să reacționez? Scuzați-mă, dar nu pot!''

Robert:'' Auzi! Și Larisa a spus minciuni? Ceea ce s-a întâmplat între Laurențiu și tine au fost tot minciuni?''

Lorena:'' Nu vreau să mai discut nimic cu tine! Îmi pare rău, nu am starea necesară! Dacă doriți și nu mă suportați în casa asta...

sunteți liberi. Nu mai am nimic de făcut aici!''

Bianca:'' V-ați simți mai bine unul fără celălalt în Casa iubirii?''

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Laurențiu:'' Da! Eu aș vrea să plec!''

Bianca:'' Lorena, dacă Laurențiu ar pleca din Casa iubirii, cum te-ai simți?''

Lorena'' Eu aș pleca.''

Laurențiu:'' Nu ai de ce să pleci. Stai liniștită aici. Fă-ți meciul!''

Lorena:'' Până acum am simțit că era una dintre puținele persoane și în unele momente singura persoană care era alături de mine cu adevărat. Acum, după tot ce se întâmplă simt că nu e locul meu, nu mă simt bine, nu mai suport!''

Citește și: Irina a izbucnit în lacrimi amare! Concurenta s-a întristat teribil după ce băieții i-au dat de înțeles că își doresc să o elimine în următoarea Gală! „Hai să ne chinuim să plângem toți”

În ediția de mâine, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 14 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Andreea Mantea a anunțat cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Iată cum au reacționat concurenții

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.