Lorena, în lacrimi: "Va rog frumos să mă votați!" Bianca nu a mai suportat să o audă cum se vaită și a pus-o la zid: "Ești o lașă, o fricoasă"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 30 sep 2023, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 30 septembrie, la Kanal D. Lorena vrea să părăsească emisiunea.

Conflictele dintre concurenți nu au încetat să apară nici în ediția de astăzi. Concurenții au răbufnit și în această ediție și au pus-o pe Lorena zid. Concurenta nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns.

Citește și: Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare! „Te-ai pus pe băiatul ăsta ca să rămâi aici!” Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii 

Lorena, în lacrimi: "Va rog frumos să mă votați!" Bianca nu a mai suportat să o audă cum se vaită și a pus-o la zid: "Ești o lașă, o fricoasă"

În ediția de sâmbătă, 30 septembrie, concurenții din Casa iubirii au fost împotriva Lorenei! Aceștia au pus-o la zid, iar concurenta nu a mai suportat acuzațiile pe care i le-au adus colegii și a izbucnit din nou în lacrimi. 

Lorena și-a exprimat dorința de a pleca din emisiune și le-a cerut colegilor să o voteze în Gală pentru a fi eliminată!

Citește și: George de la „Casa Iubirii” aruncă bomba despre Antoni „Nu-l văd genul Larisei”. Care a fost motivul lacrimilor Larisei

Radu:'' Ai înțeles unde e falsitatea? Ea spune că toți avem ceva cu ea. Sunt chestii pe care tu le faci Lorena și sunt de neînțeles.''

Lorena:'' Eu nu văd ca fiind falsitate. Dacă am spus ceva de Laurențiu m-am rezumat fix la lucrurile care s-au întâmplat între noi și, evident, dacă noi am avut lipsa asta de respect unul față de celălalt, e imposibil să avem ceva.''

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Julia:'' Lorena, mi-ai spus la masă că Laurențiu și-a dorit totul doar de emisiune și că a fost fake (n.r. fals) tot timpul cu tine?''

Lorena:'' La concluzia asta am ajuns, având în vedere ce s-a întâmplat.''

Tânăra a fost încolțită de colegii ei, aceasta a încercat să-și stăpânească lacrimile, însă nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns. În cele din urmă, Lorena le-a cerut colegilor ei să o voteze spre eliminare.

Bianca:'' Ești o lașă! Ești o fricoasă! Nu poți să îți asumi situația în mod normal! Tu nu poți să ceri acasă!''

Lorena:'' Cum să depășesc situația?''

Bianca:'' Să mergi mai departe!''

Lorena:  ''Cum? Că voi în fiecare zi, la orice pas, îmi aduceți aminte de  același lucru!''

Julia:  ''Tu practic ceri asta! Tu mergând la băieți ai cerut să se redeschidă subiectul despre tine și Laurențiu!''

Citește și: Antoni și-a luat inima-n dinți și a hotărât să se apropie din ce în ce mai mult de Larisa, după plecarea lui George din Casa iubirii! Iată ce replici neașteptate a lansat tânărul și cum a reacționat Larisa! „Nu i-aș cere să mă ia în brațe!”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?