Lorena izbucnește în lacrimi după neînțelegerile cu Laurențiu! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, luni, 14 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 aug 2023, 18:34
Foto(7)

Luni, 14 august, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D.

În ediția de luni,14 august, atmosfera va fi în continuare destul de tensionată în Casa iubirii. Lorena izbucnește în lacrimi după neînțelegerile cu Laurențiu! 

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca, pusă la zid de Mihaela. Concurenta tună și fulgeră: "Ai văzut că e Robert liber și te ții după el!"

Lorena izbucnește în lacrimi după neînțelegerile cu Laurențiu! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 14 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Concurenții din  Casa iubirii  au parte în fiecare ediție de noi surprize, de întâlniri romantice menite să îi apropie pe cei care au afinități deja și își doresc să se cunoască mai bine, dar se confruntă și cu multe controverse și răsturnări uluitoare de situație, care deseori le aduc mari probleme mai ales celor care formează un cuplu în cadrul show-ului. Așa s-a întâmplat recent cu Lorena și Laurențiu, care au ajuns într-un mare impas.

Citește și: Imagini controversate! Lorena a primit o provocare inedită! Iată momentul care a aprins imaginația tuturor! 

Laurențiu: ''Vreau să termin discuția asta. Nu am starea necesară să purtăm acum discuția.''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Lorena: ''Atunci plec! Tu spui de mine, dar nici tu nu ai făcut lucrurile așa cum trebuie.'''

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 14 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.