Lorena, mesaj subtil pentru Laurențiu. „Să sacrifici totul” Cum a fost revederea dintre cei doi îndrăgostiți

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 feb 2024, 09:20

Lorena, mesaj subtil pentru Laurențiu. „Să sacrifici totul” Cum a fost revederea dintre cei doi îndrăgostiți

Sursa: Lorena Rumbecu Instagram

Lorena și Laurențiu trăiesc sentimentele la intensitate maximă. După anunțul despărțirii, se pare că cei doi s-au împăcat, Lorena venind în vizită la fostul ei iubit.

Cei doi foști concurenți „Casa Iubirii”, sezonul 2, au fost surprinși din nou împreună. Cu doar câteva ore înainte de revedere, Lorena postase un mesaj lung despre iubire pe rețelele sociale.

Mesajul subtil postat de Lorena pentru Laurențiu

Frumoasa brunetă a postat un mesaj legat de iubire, sentimente și sacrificiile care se fac atunci când doi oameni se îndrăgostesc. Acest mesaj vine la doar puțin timp înaintea revederii cu Laurențiu.

„Ce este iubirea?

„Să dăruiești totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplată: asta înseamnă iubire,” spunea Albert Camus. „Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El,” afirma Michelangelo.

Totuși, nu există o definiție precisă și universal valabilă pentru iubire, însă ea este considerată un fenomen neurobiologic și una dintre cele mai puternice emoții pe care le experimentăm de-a lungul vieții.

Citește și: Gestul făcut de Lorena, după despărțirea de Laurențiu. Ce a postat fosta concurentă de la Casa Iubirii pe rețelele sociale

Aceasta înglobează grija, respectul, atracția și un profund atașament față de o anumită persoană. Iubirea, indiferent de formă sau circumstanțe, înnobilează sufletul, îl purifică și îi oferă un sens, o menire. Chiar dacă fiecare proces al dragostei se desfășoară în creier la nivel chimic, „omul are nevoie de dragoste.

Viața fără duioșie și fără iubire nu e decât un mecanism uscat, scârțâietor și sfâșietor,” a scris Lorena pe pagina sa de Instagram, la secțiunea story.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Lorena și Laurențiu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Lorena și Laurențiu s-au reîntâlnit, iar unul din motive a fost aniversarea celor două pisicuțe, Lilo și Stitch.

Cele două au împlinit trei, respectiv patru luni.

„Sunetul plăcerii ”, a scris Lorena în postarea de pe Instastory, în timp ce pisicuțele mâncau din „tortul aniversar”.

Citește și: „Lorena a primit un mesaj despre Laurențiu”. Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea Lorenei de Laurențiu. Cine a influențat-o pe fosta concurentă să pună punct relației

”E bun? Are gust de curcan?”, l-a întrebat Lorena pe Laurențiu, referitor la mâncarea celor două pisici.

În videoclipul postat de Lorena se pot observa și două bagaje, semn că aceasta e pregătită să se mute din nou cu Laurențiu.

Deși cei doi nu au confirmat împăcarea, fanii s-au bucurat și au reacționat imediat: „Ce bine că v-ați împăcat!”