Lorena Rumbecu a primit un semn neașteptat: „Te măriți”. Ce a apărut pe pagina de Instagram a fostei concurente

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 feb 2024, 10:39

Lorena ar urma să se căsătorească

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

Lorena Rumbecu a fost concurentă în cel de al doilea sezon din „Casa iubirii”, iar pe parcursul show-ului a strâns de partea ei o mulțime de fani.

Odată cu participarea la emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, Lorena a devenit foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face.

Lorena a avut parte de un semn neașteptat

Fosta concurentă a acumulat o comunitate impresionantă de fani, care o apreciază și sunt mereu atenți la ceea ce postează ea.

Dovada constă într-un Instastory postat recent de tânără, în care a postat o fotografie cu un toc rupt.

Aceasta nu a mai stat mult pe gânduri și le-a spus imediat internauților ce a pățit, întrebându-i, totodată, ce înseamnă faptul că i s-a rupt tocul de la pantof.

Fanii Lorenei au fost pe fază în acel moment, întrucât i-au răspuns foarte repede la întrebarea pusă printr-o fereastră de întrebări și răspunsuri, majoritatea spunându-i că este semn bun.

Mai exact, cei din online i-au adus în vedere tinerei că urmează să se mărite.

„Te măriți dacă se rupe tocul la pantof/ Te măriți/ Te măriți, zice bunica/ Te măriți în curând”, au fost câteva dintre mesajele transmise de către urmăritori.

Citește și: „Lorena a primit un mesaj despre Laurențiu”. Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea Lorenei de Laurențiu. Cine a influențat-o pe fosta concurentă să pună punct relației

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Lorena nu-și dorește să se împace cu Laurențiu

Această situație este foarte inedită, pentru că acest semn a venit la scurt timp după ce Lorena s-a despărțit de Laurențiu.

Despărțirea lor a venit în urma mai multor certuri, pe care nu le-au putut rezolva. Ba mai mult, Lorena a dezvăluit, recent, în cadrul unui interviu, că nu a mai putut să tolereze temperamentul vulcanic al lui Laurențiu.

„Știam că nu este ceea ce trebuie pentru mine, aveam certuri prea mari. Noi nu puteam să rezolvăm problemele, au fost multe neînțelegeri.

Am plecat eu din apartament, mi-am luat toate lucrurile. Eu sunt mai calmă, tolerantă, el nu este așa. Nu m-a înșelat, dar nu vreau să dezvolt prea mult”, a povestit Lorena la emisiunea „Culisele iubirii”.

Citește și: „Niciodată nu am avut”. Lorena a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația cu Laurențiu. Ce a apărut pe contul de Instagram al fostei concurente

Cu toate acestea, admiratorii lor speră la o împăcare între cei doi, deoarece îi vor din nou împreună. Însă, Lorena nu mai pare dispusă să se întoarcă la fostul ei iubit.

„Simt că este mai bine așa și pentru mine, și pentru el, fiecare cu viața lui”, a adăugat fosta concurentă.