Lorena și Laurențiu au spart gheața cu un sărut pasional! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce afirmații a făcut Bianca în clipa în care a realizat că l-a pierdut definitiv pe Laurențiu! „A fost făcut totul pentru mine”

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 iul 2023, 22:27
casa iubirii Foto(5)

Bianca a privit cu invidie imaginile cu Laurentiu si Lorena

Sursa: Captură KANAL D

Momente romantice în camera roșie! Laurențiu a lăsat emoțiile și inhibițiile deoparte și a sărutat-o cu patos pe Lorena! Iată cum a reacționat Bianca! „Sunt optimistă! Ce să zic! Nu e real!”

Concurenții din Casa iubirii sunt părtași în fiecare ediție la noi momente de senzație și trec prin clipe de poveste alături de cei sau cele pe care îi admira și își doresc să se cunoască din ce în ce mai bine și chiar să formeze un cuplu în cadrul show-ului. În ediția de luni, Cristina și Radu au fost în centrul atenției, după ce concurență a izbucnit din nou în lacrimi și a refuzat un date la mare alături de partenerul ei din cauza temerilor sale care încă nu ii dau pace.

În ediția de astăzi, Laurențiu a lăsat deoparte emoțiile și a făcut primul pas către Lorena, tânăra pe care o admira de ceva vreme și pe care își dorește enorm să o cucerească.

Lorena și Laurențiu au spart gheața cu un sărut pasional! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera romantică, deoarece Lorena și Laurențiu au avut parte de o cină în doi și au avut pentru prima dată ocazia de a conversa între patru ochi și de a se apropia.

După ce a încercat o perioada să o cunoască mai bine pe Bianca și chiar a dat tuturor de înțeles că o place, Laurențiu s-a răzgândit și a decis să se reorienteze către Lorena, cea care se pare că îl admira din umbră și își dorea enorm să fie curtată de el. La sfatul lui Radu, tânăra a lăsat emoțiile deoparte și a acceptat invitația la cină alături de Laurențiu.

În timpul întâlnirii lor, concurenții din Casa iubirii au avut ocazia preț de câteva minute să vizualizeze ceea ce se petrecea în camera roșie, în timpul întâlnirii dintre Lorena și Laurențiu, iar Bianca a fost extrem de afectată de imaginile ce se derulau pe monitor, deoarece nu s-a așteptat că relația dintre cei doi să evolueze atât de rapid. Mai mult decât atât, concurență a rămas șocată în clipă în care Laurențiu a lăsat inhibițiile deoparte și a sărutat-o pe Lorena cu patos.

Laurențiu: Tu simți că îmi place de tine?

Lorena: Eu vreau să cred ceea ce spui!

Laurențiu: Deci nu simți?

Larisa: Eu am zis și încă susțin faptul că mi se pare că nu se potrivesc!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Laurențiu: Pentru mine mi se pare că ești cea mai interesantă fată de aici din Casa iubirii!

Andreea Mantea: Avem un pupic în camera roșie!

Ionuț: Cum e Bianca! S-au pupat!

Bianca: A fost o scenetă! Da! Nu e real! Totul s-a făcut pentru mine!

Citește și: Cristina a izbucnit în lacrimi! Amintirile primului date cu Radu i-au revenit în minte! „Se bate mintea cu inima” Concurenta a refuzat o escapadă romantică la mare alături de partenerul ei

Citește și: Eliminare șocantă în „Casa iubirii”! Aventura Patriciei în emisiune a luat sfârșit. Șiroaiele de lacrimi nu au încetat să curgă: „Consider că am gustat câte un pic din fiecare aromă a acestei emisiuni”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.