Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” au îngrijorat pe toată lumea! Cei doi îndrăgostiți au ajuns la medic: „Așteptăm să fie totul bine”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 dec 2023, 20:20

Ce au pățit Lorena și Laurențiu

Sursa: Captură KANAL D

Lorena și Laurențiu se înțeleg mai bine ca niciodată după ce au părăsit „Casa iubirii”, începând un nou capitol al relației lor.

Deși au ieșit din emisiunea „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena și-au continuat povestea de dragoste și se simt foarte fericiți unul în compania celuilalt, motiv pentru care s-au mutat împreună de curând.

De ce au ajuns Lorena și Laurențiu la medic

La scurt timp după ce s-au mutat împreună, cei doi îndrăgostiți au mai făcut un pas important în relație, mărindu-și familia cu un nou membru, un frumos pisoi pe nume Stitch, pe care l-au arătat imediat fanilor din online, cu care împărtășesc fiecare noutate din viața lor de cuplu.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare s-a putut observa cât de mult s-a atașat Lorena de micul motan, de care ea și Laurențiu au mare grijă.

Îndrăgostiții și-au demonstrat rapid responsabilitatea, ducându-l pe Stitch la veterinar pentru a-i face vaccinurile necesare. Bărbatul a pozat-o pe iubita lui chiar în timp ce se întorceau de la medic, pentru a le arăta urmăritorilor că pisicuța este foarte bine întreținută.

Lorena a pus, și ea, aceeași poză la InstaStory, pe contul ei personal, unde a scris: „Azi am fost cu Stitch la veterinar. După câteva injecții, așteptăm să fie totul bine”.

În fotografie se poate observa cum fata îl ține strâns la piept pe micul Stitch, în acest fel arătând cât de protectivă este cu el și că îi poartă o grijă și o iubire necondiționată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „E băiețel. Bucurați-vă de el”. Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” le-au dat o veste surprinzătoare fanilor

Cum a evoluat relația Lorenei cu Laurențiu de când au ieșit din „Casa iubirii”

Laurențiu o iubește foarte mult pe Lorena și are gânduri serioase cu ea.

Acesta și-a dovedit sentimentele prin numeroasele gesturi pe care le-a făcut. După ce a fost eliminată din „Casa iubirii”, Laurențiu a făcut tot posibilul să o urmeze cât mai rapid, mărturisind că nu poate sta fără ea.

„Părăsește (n.red. competiția)?! Și eu o să părăsesc cu ea! Nu există! Nu o să plece ea și eu să rămân aici! În clipa asta am plecat! Nu pot să stau aici fără ea! Astăzi plec! Nu există să stau o săptămână fără ea!”,  spunea

fostul concurent, după ce iubita lui a ieșit din emisiune.

De asemenea, bărbatul și-a dovedit dragostea și prin faptul că a făcut pași mari împreună cu Lorena, precum decizia de a se muta cu ea, dar și adopția motanului Stitch.

Citește și: Casa iubirii: Robert o amenință pe Catinca! „Vezi că atitudinea asta nu este bună”. Catinca fierbe de nervi și ripostează: „Eu nu sunt slabă psihic”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.