Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii”, din nou împreună: „Sunetul plăcerii”. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 feb 2024, 23:22

Lorena s-a întors la Laurențiu

Sursa: Instagram- Lorena Rumbecu

După o despărțire neașteptată, Lorena și Laurențiu și-au surprins fanii cu ultima postare. Cei doi s-au filmat împreună, iar susținătorii lor s-au gândit deja la o posibilă împăcare.

Lorena și Laurențiu de la ”Casa iubirii”, din nou împreună. Frumoasa șatenă s-a întors în apartamentul în care locuia cu Laurențiu, iar motivul este unul inedit și emoționant.

Lorena s-a întors la Laurențiu

Deși susținea că nu există cale de împăcare, Lorena s-a filmat, în urmă cu câteva momente, împreună cu Laurențiu. Nu este clar dacă cei doi s-au împăcat, însă și-au dorit să fie împreună pentru a sărbători aniversarea celor două pisicuțe adoptate de ei în timpul relației. 

Citește și: Gestul făcut de Lorena, după despărțirea de Laurențiu. Ce a postat fosta concurentă de la Casa Iubirii pe rețelele sociale

Pisicuțele botezate Lilo și Stitch, așa cum cei doi se alintau în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”, au împlinit trei, respectiv patru luni. Pentru a marca momentul, Lorena și Laurențiu au lăsat neînțelegerile la o parte și s-au întâlnit.

Cei doi foști iubiți nu au dezvăluit dacă s-au împăcat sau nu, însă susținătorii lor și-au făcut mari speranțe în momentul în care cei doi s-au afișat împreună.

„Sunetul plăcerii ”, a scris Lorena într-o postare făcută în secțiunea Instastory, în timp ce pisicuțele savurau „tortul aniversar”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

”E bun? Are gust de curcan?”, l-a întrebat Lorena pe Laurențiu, referitor la mâncarea celor două pisicuțe.

Laurențiu nu și-a pierdut simțul umorului și i-a propus Lorenei să guste pentru a vedea dacă este bun. În videoclipul postat de Lorena se pot observa și două bagaje, semn că aceasta s-a întors la Laurențiu pentru o perioadă mai lungă de timp.

Ce spunea Laurențiu după despărțirea de Lorena

După despărțirea de Lorena, Laurențiu s-a simțit dator față de fani, așa că le-a împărtășit, în cadrul unui live, versiunea lui asupra celor întâmplate.

„Nu vreau să mă victimizez. La plecare am întrebat-o de ce vrea să facem așa.  Nu ai cum să zici că lucrurile astea vrei să rămână între noi, în ideea în care tu apari într-o emisiune”, a spus Laurențiu pe live.

Citește și: Lorena Rumbecu a primit un semn neașteptat: „Te măriți”. Ce a apărut pe pagina de Instagram a fostei concurente

Laurențiu a lăsat de înțeles că și-ar dori o împăcare cu Lorena și că s-a rugat până în ultima clipă ca ea să nu plece și ca lucrurile să se rezolve între cei doi. Din spusele fostului concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, Lorena ar fi fost cea care a luat decizia ca cei doi să meargă pe drumuri diferite și să părăsească apartamentul în care locuiau împreună de

două luni.

„Ea știe că eu înainte cu o seară m-am rugat la o iconiță ca a doua zi când vine să-și ia lucrurile, totul să fie bine, lucru pe care îl știe și Lorena. Au fost unele dintre cele mai frumoase două luni din viața mea. Eu cred că am dat mult, ne-am luat de la gură și ne-am schimbat cumva cursul vieții unul pentru celălalt și pentru mine au fost niște momente foarte frumoase, nu știu dacă a fost așa de rău pentru ea și dacă a fost, de ce a rămas?  ”, a mai spus Laurențiu.