Lorena și Laurențiu, dulce împăcare! Cei doi concurenți vor avea parte de o întâlnire romantică în Casa iubirii! „Nu mă așteptăm să nu-ți asumi!” Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 octombrie, de la 10:00 și 16:30

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 oct 2023, 00:20
casa iubirii Foto(4)

Lorena si Laurențiu, sărut pasional

Sursa: Captură KANAL D

Lorena și Laurențiu, sărut pasional! Cei doi concurenți vor mai da o șansă poveștii lor de iubire! Iar Julia și Cosmin vor avea parte de o prima întâlnire romantică în camera roșie!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în fiecare zi o nouă ediție de senzație pe micile ecrane. Concurenții au parte pe zi ce trece de noi momente de pomină, întâlniri romantice și emoții puternice, dar și de multe controverse și răsturnări uluitoare de situație. În prima ediție a acestei săptămâni, Cosmin și-a luat inima în dinți și a mărturisit în față tuturor că o percepe altfel pe Julia de câteva zile și își dorește să o cunoască mai bine, spre marea dezamăgire a Catincăi.

Pe de altă parte, Lorena și Laurențiu au continuat să facă pași spre împăcare. În ediția de marți, Cosmin și Julia se vor întâlni în camera roșie, iar Lorena și Laurențiu vor avea parte de o întâlnire romantică.

Lorena și Laurențiu se vor împăca și vor petrece împreună momente de poveste

În ediția de marți, 10 octombrie 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă romantică și plină de iubire, deoarece pe de parte, Cosmin și Julia se vor întâlni în camera roșie, unde vor încerca să își deschidă sufletele spre o posibilă

relație, iar pe de altă parte, Lorena îi va pregăti lui Laurențiu o surpriză de proporții în casa fetelor.

După ce în ediția precedentă, Cosmin a mărturisit în fața tuturor că își dorește să se apropie de Julia, marți, cei doi concurenți se vor întâlni în camera roșie. Deși s-a bucurat enorm să se vadă între patru ochi, Julia i-a reproșat lui Cosmin faptul că nu și-a asumat de la bun început faptul că își dorește că ei să înceapă o perioada de cunoaștere.

Julia: Sunt foarte supărată!

Cosmin: Ai tot dreptul să fii!

Julia: Nu mă așteptăm să nu îți asumi!

Cosmin: Nu știu cum nu te așteptai dacă noi am făcut pe furiș cumva!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Julia: M-am așteptăm dar până la un punct! Când a început doamna Andreea să te întrebe și tu în continuare nu și nu! Îți dai seama că față de mine mai ale a fost urat!

Cosmin: O să mai vrei să interacționezi cu mine?

Pe de altă parte, Lorena îi va pregăti lui Laurențiu o surpriză de senzație.

Tânăra va fi ajutată de Bianca să pună la punct toate detalii și să pregătească un decor romantic, pentru întâlnirea celor doi îndrăgostiți. În cele din urmă, Laurențiu își va face apariția în casă fetelor, acolo unde Lorena îl va aștepta nerăbdătoare și cei doi vor marca împăcarea lor cu sărutări pasionale și gesturi pline de iubire și tandrețe.

Citește și: Cosmin, decizie uluitoare în privința Juliei! „O s-o percep altfel de azi înainte pentru că am văzut o persoană mai deschisă și mi-a plăcut!” Iată cum a reacționat Catinca

Citește și: Bianca și Ionuț au trecut la alt nivel al relației lor! Iată cum a reacționat Radu și ce acuzații a lansat la adresa celor doi concurenți! „Mie mi s-a părut totul plănuit!”