Lorena și Laurențiu, dulce împăcare! Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire romantică într-un cadru de poveste! Iată ce s-a întâmplat între cei doi și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii, sâmbătă, 5 august, de la 16:00 și 19:00

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 aug 2023, 19:00
Foto(4)

Momente spectaculoase pentru Lorena și Laurențiu! Cei doi tineri au avut parte de o întâlnire romantică în afara platourilor de filmare! Iată ce s-a întâmplat peste noapte dar și cum a reacționat Bianca! „Totul a avut un apogeu noaptea probabil!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii, difuzat de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30 și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătate, dar și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație. După ce în ediția precedentă Lorena și Laurențiu și-au adus reproșuri aprige și au pe cale să se îndepărteze, în ediția de sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări imagini spectaculoase de la cel mai recent date al lor, dar și ce reacții s-au stârnit în platou

în rândul concurenților.

Lorena și Laurențiu, dulce împăcare! Cei doi concurenți au avut parte de o întâlnire romantică într-un cadru de poveste

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii va există o atmosfera romantică, dar se vor iscă și câteva tensiuni. Deși în emisiunea de vineri, Lorena și Laurențiu au ajuns să își spună replici acide și să își aducă reproșuri aprige, în ediția de sâmbătă, publicul va urmări imagini de senzație de la întâlnirea lor recentă, petrecută în afară platourilor de filmare, unde a avut loc dulcea lor împăcare.

Lorena și Laurențiu au petrecut câteva ore prețioase împreună și s-au bucurat de momente frumoase, de relaxare și clipe minunate la piscină. Atmosfera romantică i-a apropiat din ce în ce mai mult și i-a îndemnat să se sărute pasional.

„Dragilor, a fost o zi frumoasă alături de Lorena! Și o zi totuși obositoare, ne retragem și noi la camera noastră! Și sper să ne urmăriți parcursul în continuare în Casa iubirii, pentru că eu cred că veți vedea multe lucruri frumoase!”, a

spus Laurențiu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de altă parte, Bianca își va arată indignarea și invidia față de tot ceea ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii dintre Lorena și Laurențiu și a încercat să sublinieze subtil faptul că cei doi concurenți ar fi petrecut noaptea împreună în aceeași camera.

„Totul a avut un apogeu noaptea probabil!”, spune Bianca.

Citește și: Lorena, în lacrimi amare! „Să nu cerem ceea ce nu dăm!” Concurenta se simte neglijată de partenerul ei și a lansat multe reproșuri aprige la adresa lui! Iată cum a reacționat Laurențiu

Citește și: Irina a izbucnit în lacrimi! Replicile ironice lansate de Alexandru au venit că un trăsnet asupra sa! „Nu m-am așteptat de la el să vorbească așa cu mine!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.