Lorena și Laurențiu, prima apariție după eliminarea din ”Casa Iubirii”: ”Într-un final l-am împărțit” Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 nov 2023, 12:10

Laurențiu și Lorena de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- Lorena Rumbecu

Laurențiu a părăsit ”Casa Iubirii” în gala de duminică. După ce și-a luat la revedere de la colegi, Laurențiu a mers direct în brațele Lorenei. Formează sau nu un cuplu?

Povestea de dragoste dintre Laurențiu și Lorena continuă și-n afara emisiunii ” Casa Iubirii ”. Eliminat în gala de duminică, Laurențiu și Lorena și-au sărbătorit revederea la un date romantic.

Laurențiu și Lorena, primul date după ce au părăsit ”Casa Iubirii”

Deși mulți nu le-au dat șanse în afara emisiunii ”Casa Iubirii”, Laurențiu și Lorena par fericiți că-și pot trăi iubirea și-n afara emisiunii.

Laurențiu și-a scos partenera la un date romantic, la un restaurant de lux din Capitală. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar relația de ”cunoaștere” ar fi trecut la nivelul următor.

Citește și: Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își va face apariția în emisiune! Aflați ce reacții va stârni noul băiat dar și cum va fi primit de fete, luni, 20 noiembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Laurențiu și Lorena și-au bucurat fanii cu postările lor din secțiunea Instastory. Lorena și-a alintat iubitul cu apelativul ”pisica mia”, iar pe tot parcursul întâlnirii la restaurant cei doi au stat îmbrățișați și s-au ținut de mână. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, Laurențiu este un adevărat pofticios și nu s-a putut abține din a savura desertul Lorenei. Fosta concurentă și-a întrebat fanii ce cred despre desert, iar într-un final a dat și verdictul: ”Într-un final l-am împărțit”.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fanii au fost extrem de încântați de faptul că cei doi s-au afișat împreună după eliminare și speră că povestea lor de iubire nu va lua sfârșit prea curând. Fanii au întrebat-o pe Lorena dacă îi place noul tatuaj al lui Laurențiu. ” Dacă lui îi place, îmi place și mie.

Îmi place cum îi stă, cred că este stilul lui, nu are de ce să nu-mi placă”, a spus aceasta, într-un live făcut pe TikTok.

@mikymocanu82 #fy #foryou #casaiubiriisezonul2 #galacasaiubirii✨ #casaiubirii❤️ #lorenacasaiubirii #laurentiucasaiubirii #mikymocanu82 #mikymocanu #casaiubiriiofficial @lorenarumbecu @Laur_suciu ♬ Forever and Ever and Always (The Softer Version)- Ryan Mack

Adelin, mesaj emoționant pentru fostul său coleg

Despărțirea de ”Casa Iubirii” a fost grea pentru Laurențiu, între acesta și ceilalți concurenți existând o legătură specială. Cosmin și Antoni au fost surprinși cu lacrimi în ochi în momentul în care Laurențiu a părăsit competiția.

Citește și: Casa iubirii: Laurențiu a fost eliminat din Casa Iubirii! Iată ce anunț uluitor a făcut Andreea Mantea

Adelin a postat un mesaj emoționant pentru Laurențiu, în secțiunea Instastory, mesaj ce a fost distribuit și de Laur. ” Îți doresc numai bine în viață și baftă în toate, sigur ne vedem curând în Spania. Mai ai o casă”, a fost mesajul postat de Adelin, în secțiunea Instastory.

Răspunsul lui Laurențiu nu a întârziat să apară. ” Ahh, că te mănânc hermano. Te pup și mi-au fost de ajuns două săptămâni cu tine ca să știu că ești fratele meu pe bune. Ne auzim curând în Spania sau aici”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.