Lorena și Laurențiu, primele declarații după împăcare: „O parte din împăcarea noastră se datorează și vouă” Cei doi le-au răspuns fanilor într-un live

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 feb 2024, 14:43

Lorena și Laurențiu, primele declarații după împăcare: „O parte din împăcarea noastră se datorează și vouă” Cei doi le-au răspuns fanilor într-un live

Sursa: Laurențiu TikTok

Lorena și Laurențiu s-au împăcat, spre fericirea celor care i-au susținut chiar și atunci când relația lor era în cumpănă. Cei doi au vorbit pentru prima dată împreună, într-un live postat pe TikTok.

La câteva zile după anunțul despărțirii, Lorena și Laurențiu anunțau faptul că formează din nou un cuplu. Mare le-a fost bucuria fanilor acestora, când au auzit vestea cea mare.

Lorena și Laurențiu, primele declarații după împăcare

Cei doi au pornit o filmare live pe TikTok, unde fanii le-au pus diferite întrebări, iar Laurențiu și Lorena au răspuns imediat acestora. Mai mult decât atât, fostul concurent din Casa Iubirii a ținut să mulțumească comunității create pentru sprijinul oferit și pentru faptul că au crezut în relația lor, chiar și când aceasta s-a prăbușit.

„S-a furat mireasa. Am prins pisica. Ești rușinoasă, nu? Am prins pisica, am pescuit-o. Și mie mi-e rușine, nici eu nu știu ce să zic.

Citește și: Lorena, mesaj subtil pentru Laurențiu. „Să sacrifici totul” Cum a fost revederea dintre cei doi îndrăgostiți

Haideți să vă zic ceva scurt, vă mulțumim că ne-ați fost alături și celor ce ați crezut în noi și mai ales celor ce ați fost imparțiali și ne-ați dorit cu adevărat binele și nu celor ce și-au urmărit interesele proprii și

cred că amândoi avem același feeling cumva, că o parte din împăcarea noastră se datorează și vouă, pentru că atunci când eram supărați, ați crezut mai mult voi în noi, decât am făcut-o noi, și probabil voi vedeți lucrurile din ansamblu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Știm că am greșit amândoi și că sunt multe de schimbat, dar important e că ne dorim lucrul ăsta.

Ideea e că ne bucurăm că ne-ați fost alături într-un număr atât de mare și că v-am simțit toată căldura pe care ne-ați transmis-o și tot suportul vostru,” a spus Laurențiu în live-ul postat pe TikTok.

De ce s-au despărțit Lorena și Laurențiu

Deși nimeni nu se aștepta, cuplul format în Casa Iubirii, sezonul 2, se destrămase în urmă cu două săptămâni.

Atunci, Lorena a mărturisit că diferența dintre caractere ar fi fost principalul motiv al separării. Cu toate acestea, fosta concurentă credea că Laurențiu ar putea fi chiar sufletul ei pereche.

Citește și: „Da, e de la sarcină” Mesajul postat de Lorena în miez de noapte, după ce s-a împăcat cu Laurențiu

Se pare că speranța a murit chiar ultima în ceea ce-i privește, deoarece iubirea a fost mult prea puternică, astfel că cei doi nu au rezistat prea mult timp separați.

@emisiunitvr #laursuciu #lorenarumbecu #emisiunitv #casaiubiriiromania #emisiunitvr #casaiubirii #casaiubiriisezonul3 #kanaldromania #casaiubirii💫 #fyp #casaiubirii❤️ ♬ Orice Pana La Ea- Luis Gabriel