Lorena și Laurențiu, vacanță cu peripeții la Paris! „Haide să facem o românească”. Metoda inedită prin care tânărul a evitat coada și a ajuns în vârful Turnului Eiffel

Autor: Diana Ghita

Laurențiu și Lorena s-au distrat la Turnul Eiffel

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

Laurențiu și Lorena au ajuns miercuri la Paris, unde se bucură de momente speciale împreună. Însă, recent, cei doi au avut parte de o adevărată aventură la Turnul Eiffel.

Foștii concurenți de la show-ul matrimonial „Casa iubirii”, Lorena și Laurențiu, profită de fiecare clipă petrecută în Paris pentru a-și crea o experiență memorabilă, de care să-și amintească cu drag.

Cum își petrec Lorena și Laurențiu vacanța la Paris

Cei doi îndrăgostiți sunt foarte activi pe rețelele sociale, așa că aceștia îi țin în permanență pe urmăritorii lor la curent cu ceea ce fac.

Deși sunt în vacanță, tinerii nu au uitat de fanii din online, așa că postează fotografii și clipuri din fiecare zi petrecută în Paris, pentru a le arăta cum decurge sejurul lor romantic.

Imediat cum au ajuns în Orașul Iubirii, Lorena și Laurențiu au vizitat Catedrala Notre Dame, iar ieri au fost la Turnul Eiffel, unde s-au distrat în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi îndrăgostiți au plănuit să ajungă tocmai în vârful turnului, însă, când au ajuns, au dat peste o coadă imensă de oameni, care așteptau să urce.

Citește și: Bat clopote de nuntă în „Casa iubirii”! Doi foști concurenți au plecat împreună la Paris: „Îmi era dor...”

„Am ajuns la Turnul Eiffel și acum ne pregătim să urcăm sus, sus, sus”,  a spus Lorena într-un clip postat pe Instastory.

Deși fata s-a arătat dispusă să aștepte, Laurențiu a venit cu o altă variantă.

Inventiv din fire, tânărul a găsit rapid o soluție pentru a evita mulțimea de oameni: „Laurențiu spune: «Haide să facem o românească să trecem»”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ce a făcut Laurențiu pentru a ajunge repede în vârful Turnului Eiffel

Mai exact, fostul concurent de la „Casa iubirii” s-a prefăcut că vorbește la telefon cu cineva care se afla, deja, în fața cozii și îi aștepta să urce în turn, iar strategia lui a mers ca pe roate: „Am

făcut jumătate de coadă, dar mă prefac imediat că mai vorbesc cu ”Unchiul Pecos” și mai mergem jumătate”.

Lorena s-a amuzat copios de ceea ce a putut face iubitul ei, dar, în același timp, tactica lui a uimit-o: „Nu pot să cred așa ceva”.

Citește și: Lorena, schimbare radicală de look! Lui Laurențiu nu i-a venit să creadă când a văzut cum arată iubita lui

Ulterior, cei doi au ajuns să intre în liftul care transporta turiștii la etajele superioare ale turnului, iar pe măsură ce îl explorau, fata nu a fost foarte încântată, întrucât credea că experiența va fi una spectaculoasă. Însă, când au ajuns în vârf, aceasta și-a schimbat radical părerea.

„Era cât pe ce să spun că nu a meritat atât de mult să ajungem sus, dar uitați!”,  le-a

mai transmis Lorena internauților.