Lorena Tonciu sufera enorm! Ce o face pe frumoasa sora a Andreei Tonciu sa verse si acum lacrimi

Author: Alice Popescu
Lorena Tonciu e mai sexy decat Andreea, sora ei cea mare
Sursa: Instagram

Frumoasa sora a Andreei Tonciu nu isi mai revine din suferinta si a simtit nevoia sa impartaseasca durerea si cu fanii ei.

Lorena Tonciu, sfasiata de durere

Citeste si: Imagini needitate cu Alexandra Ungureanu de la repetiile pentru show-ul extrem de sexy din Semifinala!

Lorena Tonciu, sora focoasei Andreea Tonciu are tot ce ii trebuie. Este frumoasa, are o situatie materiala deosebita, multi barbati care ii cad la picioare, insa tanara nu poate fi consolata sub nicio forma. 

Sora Andreei sufera enorm dupa pierderea bunicii sale pe care o iubea nespus. Ea a publicat recent o fotografie cu cea care a fost ingerul ei pazitor si a si spus cat de mult ii lipseste. Nici Andreea nu a putut sa isi infraneze durerea si la momentul respectiv, a tinut sa ii aduca si ea un omagiu bunicii sale:"Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre.

Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN!", declarase in urma cu o luna frumoasa semifinalista de la "Bravo, ai stil! Celebrities." 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Lorena si Andreea se inteleg foarte bine desi diferenta de varsta intre ele este destul de mare. Insa, se pare ca Lorena este cea cu capul pe umeri si nu Andreea.

Astfel, sora mai mica a Andreei nu este doar o femeie frumoasa ci si desteapta si devreme acasa. A luat bacul cu note mari si acum este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București.

Lorena Tonciu, mai sexy decat sora ei celebra

Citeste si: Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities"  recunoaste ca sora ei este cea mai cumpatata si echilibrata. "Ea nu este ca mine. Ea nu face glume, nu este așa ca mine dintr-o bucată. Ea prea serioasă, prea sincer.a Suntem foarte diferite. Ei îi place să arate bine și să fie sexy, așa am învățat-o eu de mică. (…) Iubitul ideal pentru sora mea ar trebui să aibă bani, pentru că noi provenim dintr-o familie care ne-a oferit tot ce ne-am dorit.

Bărbatul care va fi cu sora mea trebuie să-i ofere mai mult decât părinții i-au oferit. (…) Să stea pe un scaun doat atât. Nu vezi că nu le are cu vorbitul?", a spus Andreea Tonciu.