Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2023, 19:08

Lorena, ținta unor noi atacuri

Sursa: Captură KANAL D

Lorena, singură împotriva tuturor! Radu o va pune la zid! Concurenta va izbucni din nou în lacrimi și le va cere colegilor să o voteze în Gală pentru a fi eliminată! „Nu mai pot! Cum să depășesc situația?”

Săptămâna aceasta se apropie cu pași repezi de final așa că toți concurenții se pregătesc de o nouă Gală ce se va desfășura duminică, însă până atunci, în ediția de sâmbătă, lucrurile se vor precipită din nou în Casa iubirii, unde Lorena va fi iar țintă unor noi atacuri lansate de Radu de această dată. Tânăra se va strădui să își stăpânească lacrimile și le cere colegilor ei să o voteze spre eliminare.

Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!”

În ediția de sâmbătă, 30 septembrie 2023, în Casa iubirii va pluti din nou o atmosfera tensionată. Lorena se va simți din nou singură împotriva tuturor și va fi aspru criticată de Radu, care îi va reproșa faptul că în ediția precedentă că a iscat multe discuții aprinse, că s-a așezat la masă cu Robert, apoi l-a provocat și pe el și a fost în centrul atenției așa cum își dorea.

Radu: Mi se pare că ai reușit să creezi ieri destule chestii de vorbit! Te-ai pus și la masă cu Robert, m-ai ațâțat și pe mine, ai făcut și pe colo și pe colo! Ai încercat și cu Laurențiu! Ți-ai făcut treaba!

Bianca: Tu cumva crezi că ea face lucrurile astea pentru camere?

Radu: Nu știu! Ieri așa a apărut! A venit de cum a coborât scările, pusă pe chestii de genul asta!

Lorena: Dacă doriți să ieșiți din îndoieli, chiar va rog frumos din nou să mă votați în Gala să plec acasă!

Radu: Lorena, lasă drama! Că nu funcționează la mine!

Julia: Iar plângi? Dacă după o cunoaștere plângi în halul în care ai plâns... actorie la nivele din alea! Îmi pare rău Lorena!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Lorena s-a confruntat și cu un val de reproșuri lansate de Bianca. Această din urmă a încercat să o încurajeze și să îi ridice moralul Lorenei însă fără sorți de izbândă deoarece tânăra a izbucnit în lacrimi în cele din urmă și s-a simțit și mai dezamăgită de toată lumea.

Bianca: Ești o lașă! Ești o fricoasă! Nu poți să îți asumi situația în mod normal! Tu nu poți să ceri acasă!

Lorena: Cum să depășesc situația?

Bianca: Să mergi mai departe!

Lorena: Cum? Că voi în fiecare zi la orice pas îmi aduceți aminte de același lucru!

Julia: Tu practic ceri asta! Tu mergând la băieți ai cerut să se redeschidă subiectul despre tine și Laurențiu!

Citește și: Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare! „Te-ai pus pe băiatul ăsta ca să rămâi aici!” Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii 

Citește și: George de la „Casa Iubirii” aruncă bomba despre Antoni „Nu-l văd genul Larisei”. Care a fost motivul lacrimilor Larisei