Lorena va părăsi platoul în lacrimi, după ce va acuza o stare de rău! „Poți să vii cu mine un pic? Îmi este un pic rău!” Aflați cum va reacționa Ionuț și ce se va întâmpla, sâmbătă, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2023, 19:06
Foto(5)

Ionuț, primele semne că o place pe Lorena! Concurentul îi va sări în ajutor frumoasei brunete în momentul în care va acuza o stare de rău! Iată ce se va întâmpla în Casa iubirii, sâmbătă, de la 16:00 și 19:00!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, întâlniri romantice, emoții puternice, dar și multe răsturnări uluitoare de situație prin care trec concurenții. După ce în ediția de vineri Radu și Cristina au ajuns din nou să se certe deși au tot încercat să găsească o cale de împăcare, iar pe de altă parte, George și Larisa au început o superbă perioadă de cunoaștere, în ediția de sâmbătă, încă un cuplu se conturează la orizont.

Lorena și Ionuț se vor apropia neașteptat de mult. Rămâne însă de văzut dacă aceștia vor dori sau nu să se cunoască mai bine.

Lorena va părăsi platoul în lacrimi, după ce va acuza o stare de rău! „Poți să vii cu mine un pic? Îmi este un pic rău!”

În ediția de sâmbătă, 27 mai, în Casa iubirii, fiorii dragostei vor pluti din nou în aer, Lorena și Ionuț se vor apropia nesperat de mult.

Frumoasa concurentă va acuza la un moment dat o stare generală de rău și îi va cere ajutorul Biancăi pentru a ieși împreună din platou pentru câteva clipe.

Cele două concurente vor merge în grădina unde vor discuta despre situația lor în cadrul show-ului. Lorena îi va mărturisi colegei sale faptul că îl simte pe Ionuț destul de empatic și de apropiat, mai ales după întâlnirea pe care au avut-o împreună de curând.

Citește și: Radu, supărat foc pe Cristina! Concurentul este deranjat de atitudinea fostei sale iubite! „Nu mă mai căuta prin casă!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Între timp, Ionuț va observă pe monitor că Lorenei i s-a făcut rău și va merge în casă fetelor ulterior pentru află ce anume i s-a întâmplat.

Vizibil îngrijorat, concurentul va ajunge în casă fetelor, unde o va întreba pe Lorena ce a pățit, o va îmbrățișa tandru și vor merge împreună în grădina pentru a conversa.

Citește și: Radu și Lorena, întâlnire uluitoare în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Cristina! „S-a interesat de mine să i se aprobe lui teoriile!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.