Lorena va părăsi platoul plângând, după un schimb de replici aprige cu Laurențiu! „Nu mai vreau să mă calmez!” Aflați ce se va întâmpla marți, 12 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 sep 2023, 23:00
Foto(5)

Momente dramatice marți, în Casa iubirii! Lorena că părăsi în lacrimi platoul! „Nu mai stau în emisiunea asta! Nu pot să cred așa ceva!” Laurențiu va ceda nervos când o va vedea plângând pe Lorena!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, întâlniri romantice, idile neașteptate, însă și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație. Concurenții rămăși în competiție au parte în fiecare ediție de noi provocări spectaculoase și de noi încercări dificile, care deseori le dau mari bătăi de cap, mai ales celor care se află într-un cuplu sau într-o perioada de cunoaștere.

Este și cazul concurenților Lorena și Laurențiu, care în ciuda faptului că au încă sentimente unul pentru celălalt, se confruntă cu obstacole și neînțelegeri ce au creat o prăpastie din ce în ce mai mare între ei.

Lorena va părăsi platoul plângând, după un schimb de replici aprige cu Laurențiu! „Nu mai vreau să mă calmez!”

În ediția de marți, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată și apăsătoare, deoarece se vor iscă noi certuri și discuții aprige între concurenți.

Deși au încercat din răsputeri în ultima vreme să își remedieze problemele și neînțelegerile apărute între ei, Lorena și Laurențiu vor ajunge din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă.

Laurențiu se va enerva teribil în clipă în care Lorena se va îndoi de spusele lui și de comportamentul adoptat în ultimul timp. Tânăra îi va mărturisi că a dat crezare celor care i-au spus că Laurențiu dorește doar o aventură cu ea și nu o relație serioasă.

Laurențiu: Eu cine sunt?

Lorena: Eu am crezut că tu mă vrei pe mine doar pentru o noapte!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Laurențiu: Am vorbit cu Robert și te-a făcut nu știu cum! Atunci trebuia să te intereseze nu astăzi când se dau toate lucrurile pe față, îmi amintesc că de fapt, pe mine mă interesează de omul asta nu de Robert și ce spune el! Când te țineam

în brațe și dormeai la mine în brațe, atunci trebuia să te intereseze nu acum!

Lorena: Nu, nu mai stau în emisiunea asta! Nu pot să cred așa ceva!

Laurențiu: Mai lăsați-mă cu plânsul vostru! N-am voie să fiu? Știți voi cum sunt eu? Dacă aseară am putut să dorm? Toată lumea: ea plânge!  Eu ce vreți să fac? Cum vreți să plâng? Nu mai vreau să mă calmez!

Citește și: Irina a izbucnit în lacrimi amare! Concurenta s-a întristat teribil după ce băieții i-au dat de înțeles că își doresc să o elimine în următoarea Gală! „Hai să ne chinuim să plângem toți”

Citește și: Andreea Mantea a anunțat cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Iată cum au reacționat concurenții

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.