Lorenna pregătește un desert tradițional la Dimineața cu noi, 21 iulie 2022. Cum se prepară și de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti lapte de pasăre

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 apr 2023, 02:50

Lorenna pregătește un desert tradițional la Dimineața cu noi, 21 iulie 2022. Cum se prepară și de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti lapte de pasăre

Lorenna este invitata de astăzi care va găti la Dimineața cu noi. Artista pregătește un desert tradițional.

În fiecare dimineață, un nou invitat trece pragul bucătăriei matinalului Dimineața cu noi. Astăzi, Lorenna este cea care și-a testat îndemânarea în ale gătitului. Artista nu a venit cu mâna goală în platou, ci le-a adus matinalilor înghețată, desertul potrivit în această perioadă caniculară când temperaturile depășesc peste 35 de grade.

Lorenna pregătește lapte de pasăre, o rețetă proprie

Lorenna, invitata din această dimineață, o să pregătească o rețetă proprie de lapte de pasăre, la care adaugă un ingredient secret, pe care nu a vrut să-l împărtășească.

”Este desertul copilăriei mele, bunica îmi făcea lapte de pasăre, sper să-mi iasă...Secretul este să pui multă dragoste. Am eu un ingredient special, dar nu pot să vă spun”, a precizat Lorenna la Dimineața cu noi.

Citeste si: Bursucu' s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Prezentatorul TV a povestit cum a ajuns să se îngrașe fără să își dea seama: „Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”

Pentru rețeta de lapte de pasăre aveți nevoie de câteva ingrediente:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ouăle să fie la temperatura camerei, zahăr, puțină sare, zahăr vanilat, gălbenușurile se mixează, de asemenea, albușurile se mixează și ele, laptele se pune la fiert, late de vacă sau de capră, nu contează.

Se consumă rece, pentru că eu tot am venit cu înghețata, așa că, dacă îl punem la congelat îl facem ca o înghețată bună. Îl putem mânca și așa fierbinte, cald”, a spus Lorenna despre rețeta ei de lapte de pasăre, o rețetă tradițională, pe care bunica ei i-o pregătea în copilărie.

Laptele de pasăre este un preparat care se poate servi în două moduri, cald, imediat cum a fost luat de pe foc, sau rece, sub formă de înghețată, după ce a stat la congelat.

Este o rețetă simplă care nu necesită multe ingrediente și care se face foarte repede, procesul de pregătire este unul foarte rapid.

Viviana Sposub a fost prezentă în bucătărie și a asistat la întreg procesul de preparare a acestui desert.

Citeste si: George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!