Lorenzo de Medici, in pericol de moarte! Afla cine ii intinde cursa fatala si ce se va intampla cu membrii familiei sale si cu intregul oras, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic, din serialul "Familia Medici: Conducatorii Florentei", de la 22:00, la Kanal

Autor: D.I.
Actualizat: 04 iun 2020, 11:56
video Foto(6)

Nu ratati ultimele doua episoade din serialul captivant "Familia Medici: Conducatorii Florentei"!

Citeste si: Bunica "Haminne" din serialul "Ma numesc Zuleyha", sarbatorita ca o regina pe platourile de filmare! Iata ce surpriza i-au facut colegii sai mai tineri, pentru care a fost ca o mama in perioada filmarilor!

Citeste si: Daniel Sharman, starul din "Familia Medici: Conducatorii Florentei", cucerit de actorie inca din copilarie

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia a facut un gest incredibil! Iata ce anume a decis sa faca pentru semenii sai in perioada tulbure provocata de pandemie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: “Patria mea esti tu”, povestea de dragoste si razboi, continua, la Kanal D! Serialul turcesc de succes, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale, revine cu noi episoade, din 11 iunie, de la ora 22:00

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.