Loteria Vizelor 2023. Când încep înscrierile și ce acte trebuie să conțină dosarul

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 iul 2023, 03:00

Perioada de înscriere în programul Loteria Vizelor 2023 a început

Sursa: PixaBay

Perioada de înscriere în programul de imigrare Diversity Visa DV-2024 sau Loteria Vizelor 2023 a fost afișată de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

Persoanele selectate în program vor afla la data de 6 mai informații cu privire la solicitarea vizelor și despre programarea interviului pentru obținerea vize din cadrul Loteriei Vizelor 2023.

Citeste si: Start-Up Nation 2022. Cum pot obține românii din diaspora o finanțare de zeci de mii de euro, dacă își deschid o afacere în țară

Când încep înscrierile la Loteria Vizelor 2023

Perioada de înregistrare în programul de imigrare Diversity Visa DV-2024 a început încă de la data de 5 octombrie, și se va încheia la data de 8 noiembrie. Această loterie a vizelor se va realiza exclusiv în mod online și nu se percepe o taxă de înscriere.

Participanții trebuie să trimită cererile de înregistrare pentru programul Diversity Visa DV-2024, prin intermediul paginii de internet   dvprogram.state.gov. Începând cu 5 octombrie, ora 19:00, până la data de 8 noiembrie, ora 19:00.

Din data de 6 mai a anului 2023, participanții programului vor avea posibilitatea vor avea posibilitatea să verifice electronic stadiul cererii lor de înscriere, prin opțiunea Entrant Status Check, prin platforma pusă la dispoziție. Tot prin intermediul platformei puse la dispoziție, participanții selectați în program vor putea să găsească informații despre solicitarea vizelor și despre programarea interviului prin care aceștia vor obține viza.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: În ce state pot intra rușii fără pașaport sau viză- Oamenii fug din țară după ce Putin a anunțat mobilizare militară

Ce acte trebuie să conțină dosarul pentru Loteria Vizelor 2023

O persoană ce dorește să participe în programul de imigrare Diversity Visa DV-2024, poate să trimită o singură cerere de înscriere pe numele său, în caz contrar, persoana va deveni automat ineligibilă pentru acordarea unei vize. 

Anul trecut, una dintre condițiile impuse pentru a aplica în programul de imigrare Diversity Visa DV-2024 era ca participanții să ofere informații unui pașaport valabil la momentul înscrierii în program, dar anul acesta, participanții nu mai sunt obligați să aibă un pașaport valabil la momentul înregistrării.

Participanții trebuie să atașeze în dosar  o fotografie care să fie făcută în ultimele 6 luni, fără alte retușuri făcute sau vor fi excluși din program.

Dosarul va avea și cererea de înregistrare în care se vor găsi informații despre persoanele ce doresc să participe, precum: data nașterii, nume, țara de eligibilitate pentru programul DV, numărul pașaportului, țara de emitere și data de expirare a pașaportului de călătorie, dar și detalii cu privire la cel mai înalt nivel de educație atins și statutul marital.

Citeste si: Volodimir Zelenski a îndemnat ONU să excludă Rusia din Consiliul de Securitate! Discursul președintelui ucrainean: „A fost comisă o crimă împotriva Ucrainei”

Surse: loteria-vizelor.com, click.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.