"Love by Design" – debutul cinematografic al Giuliei Nahmany, din 31 octombrie in Romania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 iul 2022, 08:10

Redescoperire. Pasiune. Dragoste. Familie. Acestea sunt cele patru puncte cardinale care sustin povestea tinerei Danielle din filmul "Love by Design".

Pelicula reprezinta debutul cinematografic pentru Giulia Nahmany (Danielle), intregind o cariera care cuprinde deja lumea showbiz-ului, precum si pe cea de afaceri.

Giuliei ii stau alaturi Jane Seymour (celebra actrita americana din serialul „Dr. Queen”) si David Oakes (actor britanic care si-a inceput cariera la teatrul Shakespeare’s Globe din Londra, devenind faimos odata cu rolul Juan Borgia din serialul „Familia Borgia”).

Filmul "Love by Design/ Dragoste& Design" este distribuit de Forum Film România si va avea premiera pe 31 octombrie 2014.



"Iubesc energia si pasiunea Giuliei. si-a asumat in intregime rolul lui Danielle, cu toate ciudateniile si imperfectiunile ei, aducând mult farmec si umor personajului", spune regizorul filmului, Michael Damian.

Acesta, cunoscut mai degraba ca actor, datorita rolului Danny Romalotti din serialul „Tânar si nelinistit”, a fost atras de poveste si, impreuna cu sotia lui, s-a inspirat din experientele personale cu familia din Italia, pentru a reda relatia dintre Danielle si familia sa din România.
Treptat, Michael Damian a trecut si in spatele camerei de filmat, regizând mai multe productii, precum: „Flicka: Country Pride”, „Flicka 2”, „A Princess for Christmas” sau „The Sweeter Side of Life”.

Pentru „Love by Design”, majoritatea filmarilor au avut loc in tara noastra, atât in inima Transilvaniei (Sighisoara, Saschiz, Biertan), cât si in Bucuresti, doar câteva cadre fiind filmate la New York. „Imaginile filmate in România sunt spectaculoase.
Multi m-au intrebat daca peisajul a fost creat pe un platou de filmare in America, pentru ca pareau ireale. As spune ca filmul poate fi un adevarat ambasador pentru destinatiile turistice din tara noastra”, spune Giulia Nahmany intr-un interviu.

Filmul este prima productie a Goldline Production International si a fost proiectat in Statele Unite la Newport Beach Film Festival, unde Giulia Nahmany a primit premiul pentru debut cinematografic




Sinopsis

Danielle Luca (Giulia Nahmany) a parasit Romania si isi traieste acum visul de a fi Fashion Editor in New
York City, la faimoasa revista „Beguile”. insa când Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-sef al revistei, ii fura conceptul si i-l ofera rivalei lui Danielle, pentru a obtine un material cu un creator de moda in voga, Danielle isi pierde rabdarea, jobul si iubitul.

Fiind acum pe lista neagra din lumea modei si neavând unde sa mearga, Danielle se reintoarce acasa, in România, la ferma din Transilvania a parintilor ei.
Odata ce socul cultural isi pierde din intensitate, ea isi gaseste alinarea alaturi de familie si prieteni. Dupa ce face cunostinta cu britanicul Adrian Edwards (David Oakes), aflat in oras intr-o calatorie de afaceri, Danielle isi redescopera pasiunea si isi reaminteste de visul pe care il lasase in urma: crearea propriei colectii vestimentare. Are insa ea vreo sansa de a ajunge la Saptamâna Modei din New York, cu creatiile ei inspirate din portul traditional românesc?

Distributia este intregita de Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Alexandra Weaver, David Lipper, Silvia Nastase si Gavril Candea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii