Lovitură cruntă pentru sute de mii de români. Vor PLĂTI mai mult! Măsura se aplică de luni, 23 august

Author: Ana Dinu
Romanii vor scoate mai multi bani din buzunare
Sursa: PixaBay

Veşti proaste pentru români. Vor fi nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunare începând de luni, 23 august 2021. Primarul unui sector din Capitală a anunţat că taxele se măresc.

Veştile nu sunt tocmai bune pentru românii care locuiesc în acest sector din Bucureşti. Primarul a anunţat că şoferii vor trebui să plătească o nouă taxă. Aceasta se va aplica pe oră şi va viza marile bulevarde din Capitală.

Lovitură cruntă pentru sute de mii de români. Vor PLĂTI mai mult! Măsura se aplică de luni, 23 august 2021

Bucureştenii din Sectorul 4 al Capitalei vor fi nevoiţi să plătească taxe pe oră dacă vor să-şi parcheze maşinile pe marile bulevarde.

Primarul a precizat că tarifele care ar urma să fie aplicate de luni, 23 august nu sunt  mari, dar a reamintit că Primăria Sectorului 4 a investit în infrastructura marilor bulevarde.

Primarul Daniel Băluţă a precizat că îşi menţine decizia privind tarifarea pe oră pentru locurile de parcare de pe marile bulevarde din Bucureşti.

”Eu, ca primar, nu sunt ales de cetăţeni pentru a genera situaţii conflictuale nici cu persoane fizice şi nici cu instituţii.

Ca atare, aceste lucruri le vom soluţiona. Dânşii au o anumită viziune, noi avem această viziune. Noi avem convingerea că deciziile pe care le-am luat sunt corecte şi sunt legale. Din punct de vedere al utilităţii lor, este un lucru imperios necesar acela de a fiscaliza locurile de parcare de la nivelul bulevardelor, pentru că, pe de o parte în această manieră va fi extrem de uşor să nu mai avem banda unu ocupată.
Vă dau exemplul intrării într-o bancă sau într-un supermarket, unde avem de exemplu 20 de locuri libere. Dacă ele sunt libere şi sunt cu taxă, în mod evident vor fi folosite pe un interval de timp scurt. Dacă acele locuri sunt în permanenţă ocupate, alternativele pentru cei care vor să intre în instituţia respectivă sau în centrul comercial respectiv sunt limitate”,
a arătat Băluţă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: România trebuie să dea banii înapoi la UE! Un specialist avertizează: "E crimă economică"

Primarul Sectorului 4 îşi susţine iniţiativa

Daniel Băluţă este de părere că este un lucru foarte simplu care va îmbunătăţi viaţa oamenilor. Astfel, acesta a subliniat că tariful care va fi impus nu este unul mare, pentru că este nevoie ca oamenii să conştientizeze în primul rând de ce este necesară o astfel de

măsură.

''Pe de altă parte, este important de ştiut că Sectorul 4 a investit în infrastructura marilor bulevarde peste 200 de milioane de lei. Ca atare, toate aceste locuri de parcare noi sunt create de Sectorul 4, este o investiţie pe care cetăţenii Sectorului 4 trebuie să o recupereze în timp. Ca atare, este un gest de normalitate această reglementare a costurilor pentru locul de parcare.

Se va aplica de luni, 23. Toate asperităţile de comunicare cu Primăria Municipiului Bucureşti sunt convins că le vom soluţiona cu înţelepciune”, a spus Băluţă.

Citeste si: Vești bune pentru părinți! Preșcolarii și elevii din 150 de unități de învățământ vor beneficia de masă caldă în noul an școlar