Lovitura cumplita pentru clubul Dinamo! 6 jucatori au coronavirus! Se intampla chiar cand echipa se lupta sa evite retrogradarea

Author: Bogdan Stanescu

Lovitura cumplita pentru clubul Dinamo! 6 jucatori au coronavirus! Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Mrzljak, Ștefan Fara (portar, 18 ani) și Alexandru Răuță au fost depistați cu coronavirus.

Lovitura cumplita pentru clubul Dinamo! 6 jucatori au coronavirus!  Meciul cu Chindia, care era o restanta, programat astazi la ora 19:00, a fost reprogramat.

Jucatorii lui Dinamo fusesera testati in urma cu 2 zile, iar astazi a venit rezultatul testelor, informeaza ProSport.

Dinamo se lupta pentru evitarea retrogradarii, fiind pe locul 13 din 14 echipe in Liga 1. Locul 13 este direct retrogradabil, in timp ce locul 12 merge la baraj.

„Nu vreau să iau în seamă scenariul retrogradării, dar în acest moment este posibil. De asta suntem aici. Să facem orice este posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Nu mă gândeam niciodată că vom ajunge în situația aceasta. Este un coșmar, unul din cele două cele mai grele momente din cariera mea. A mai fost unul în 1990 când au fost vânduți mulți jucători în străinătate.

Mai erau doar trei sau patru jucători și am reușit să construiesc o echipă. Atunci se dorea desființarea lui Dinamo”, declara Gigi Multescu, noul antrenor al lui Dinamo, dupa numirea in functie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Multescu si Cornel Talnar conduc staff-ul lui Dinamo dupa ce Adrian Mihalcea a fost demis din functia de antrenor principal din cauza rezultatelor proaste.