Lovitura de gratie din partea Uniunii Europene. Suprataxa care te va afecta in mod direct!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2022, 11:10

Uniunea Europenea intentioneaza sa introduca o taxa suplimentara la anumite tipuri de bautura. Europarlamentarii sustin ca vor sa vina, astfel, in ajutorul persoanelor care sufera de obezitate sau au probleme cu greutatea.

Industria alimentara primeste o noua lovitura din partea Uniunii Europene! Se pare ca mai marii Europei intentioneaza sa introduca o taxa de 20% pe bauturile carbogazoase. In felul acesta, spun ei, vanzarile la acest tip de bautura ar scadea in mod drastic, reducand consumul.

Cei mai castigati din urma introducerii acestei taxe, ar fi, se pare, persoanele obeze care vor fi descurajate sa mai achizitioneze bauturi carbogazoase care le fac rau la sanatate, dar mai ales la silueta.



Daca va fi promulgata legea, taxa se va incadra in categoria taxelor pe viciu si va fi vizat orice tip de bautura care nu contine niciun fel de substante nutritive, necesare organismului. In cazul in care nu stiati, o sticla de 500 ml de orice fel batutura carbogazoasa contine in jur de 14 linguri de zahar si 210 calorii. Adica tot atatea calorii cat contine 100 g de carne.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.