Lovitura de gratie primita de Oana Zavoranu! Ea visa la o avere colosala de la mama ei, dar de fapt a mostenit extrem de putin! Uite cu cati bani s-a ales

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Oana Zavoranu s-a bucurat prea devreme ca a pus mana pe averea mamei sale.

Jurnalistul de investigatii Madalin Pribu a venit la WOWbiz si a explicat cu lux de amanunte cam cati bani a mostenit Oana.

Se pare ca suma este una sub 10 milioane de euro, mult mai mica decat cele 65 de milioane la care visa bruneta, dar acesti bani nu sunt "in cash" ci intr-o firma pe care Zavo ar trebui sa o administreze pentru a scoate profit.

"Oana va avea o problema majora pentru ce a afirmat.

Ea sustinea ca averea este de vreo 65 de milioane de euro, dar nu e vorba de aceasta suma, ci de una sub 10 milioane de euro, dar nelichida. Este o avere estimata de noi, pentru ca nimeni n-a facut niciun audit la firma Agricomex", a spus Madalin Pribu.

Dupa aceste dezvaluiri a urmat si momentul de gratie, acela in care jurnalistul de investigatii a incercat sa explice de ce Oana nu va ramane cu toata averea Marioarei si cum aceasta a ascuns banii de teama fiicei sale extrem de cheltuitoare.


Aflati toate detaliile pe WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.