Lovitură de proporții pe piața transferurilor în tabăra celor de la Real Madrid! „Los Blancos” a mai transferat un star după Kylian Mbappe

Autor: Andrei Costanda

Alphonso Davies a ajuns la un acord cu Real Madrid și ar urma ca în vara anului 2025 să facă mutarea

Sursa: Football Espana

Real Madrid a bătut deja palma pentru transferul unui star al celor de la Bayern Munchen.

Real Madrid continuă să facă senzație pe piața transferurilor, pregătindu-se pentru o nouă achiziție spectaculoasă după ce a încheiat cu succes negocierile pentru Kylian Mbappe.

Alphonso Davies a bătut palma cu Real Madrid

Echipa de pe „Santiago Bernabeu” a reușit să-l convingă pe Alphonso Davies, talentatul fundaș stânga canadian de la Bayern Munchen, să se alăture clubului din vara anului 2025, când contractul său actual va expira.

Potrivit publicației spaniole AS.com, Alphonso Davies și Real Madrid au ajuns deja la un acord pentru transferul său în vara anului următor. Deși clubul spaniol a încercat să finalizeze transferul în această fereastră de mercato, Bayern Munchen a solicitat o sumă considerabilă, ceea ce a amânat mutarea până la expirarea contractului jucătorului. Bayern Munchen nu este dispus să-l cedeze pe Davies pentru mai puțin de 50 de milioane de euro, sumă care a descurajat Real Madrid să finalizeze transferul în acest an.

Citește și: Anunț de ultimă oră despre pensiile românilor! Daniel Baciu spune ce se va întâmpla cu pensiile celor care au muncit peste 25 ani: „Începând cu data de 16 august”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: A cucerit publicul cu rolul jucat magistral în serialul „O dragoste”! Nu o să-ți vină să crezi cine este actrița din imagine

Palmaresul lui Davies

Alphonso Davies este cunoscut pentru performanțele sale excepționale pe teren, fiind un jucător esențial pentru Bayern Munchen încă din 2019, când a fost achiziționat de la Vancouver pentru 14 milioane de euro.

La doar 23 de ani, Davies se poate lăuda cu un palmares impresionant, inclusiv un trofeu UEFA Champions League și cinci titluri de campion în Bundesliga. În sezonul curent, sub conducerea antrenorului Thomas Tuchel, Davies a fost un titular incontestabil, bifând 42 de meciuri, marcând trei goluri și oferind șase pase decisive.

Transferul lui Davies la Real Madrid este așteptat să aducă un plus de valoare echipei, având în vedere abilitățile sale defensive și capacitatea de a contribui în atac.

Cu 53 de selecții la naționala Canadei, Davies reprezintă un jucător de top pe plan internațional, iar experiența sa la nivel de club și națională va fi de mare folos pentru „Los Blancos”.

Evaluat la 50 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Davies este considerat unul dintre cei mai buni fundași stânga din lume. Transferul său reprezintă o mișcare strategică pentru Real Madrid, care continuă să își întărească echipa cu jucători tineri și talentați.

Cu Kylian Mbappe și Alphonso Davies pe lista de achiziții, Real Madrid își consolidează poziția de forță în fotbalul internațional. Suporterii echipei așteaptă cu nerăbdare să vadă noua formulă a echipei și performanțele acesteia în competițiile viitoare.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.