Lovitura de teatru in cazul accidentului de la Braila in care au murit 5 persoane dupa ce un sofer a intrat cu masina in statia de autobuz

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:47

Procurorii care se ocupa de caz au intrat in posesia rezultatelor toxi-cologice ale soferului de 27 de ani.

Daca, initial, medicii braileni au sustinut ca, soferul era sub influenta unor substante psiho-trope, analizele facute la Iasi ii contrazic. Va avertizam ca urmeaza, imagini, care va pot afecta emotional!

Anchetatorii au ajuns la aceasta certitudine dupa un test amanuntit al sangelui, facut la un laborator de specialitate. Rezultatul e cu totul altul decat cel pe care il anuntasera initial medicii de la Braila.



Misiunea anchetatorilor este acum si mai dificila.
Procurorii trebuie sa afle de la soferul de 27 de ani din ce cauza a pierdut controlul volanului.

In urma cu o saptamana, pe o sosea din Braila, cinci persoane care se aflau intr-o statie de autobuz au murit, dupa ce  masina condusa de un tanar de 27 de ani a fost scapata de sub control. Soferul este pus sub urmarire penala pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”