Lovitură dublă pentru Andreea Tonciu! După moartea bunicii ei, încă o persoană dragă a brunetei s-a stins din viață

Author: Lavinia Medrea

Lovitură dublă pentru Andreea Tonciu! După moartea bunicii ei, încă o persoană dragă a brunetei s-a stins din viață

Sursa: Instagram Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este îndurerată după ce încă o persoană dragă ei a murit ieri. Anunțul a fost făcut de vedetă pe InstaStory.

Andreea Tonciu este într-un moment urât al vieții ei după ce încă o persoană dragă din viața ei s-aa stins din viață ieri. Vedeta a făcut anunțul trist pe Instagram, unde a postat o fotografie cu un doliu și o lumânare.

Andreea Tonciu este din nou în doliu! Cine este persoana care a murit

Pentru moment, Andreea Tonciu nu a dat detalii despre persoana despre care a postat că s-a stins ieri din viață.

Bruneta a postat doar o fotografie cu un doliu și o lumânare, sub care a scris data la care s-a stins din viață persoana din viața ei.

Totul a venit în mod neașteptat, deoarece, cu doar câteva ore înainte, Andreea Tonciu se filma în mașină, neimaginându-și ce tragedie urma să se întâmple.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Andreea Tonciu și Daniel Niculescu divorțează? Mesajul controversat postat de finalista Bravo, ai stil! Celebrities pe o rețea de socializare

Bunica Andreei Tonciu a murit anul trecut. Bruneta a fost distrusă

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de maximă durere și în urmă cu un an, atunci când și-a condus bunica pe ultimul drum. Bruneta a fost atât de distrusă de durere încât nu a putut să vorbească deloc preț de câteva zile.

Citeste si: Andreea Tonciu, momente de cosmar dupa ce a fost urmarita si agresata in public: "Va raspunde penal pentru ce a facut!"

Andreea a bufnit în plâns pe Instagram deoarece era foarte afectată de trecerea în neființă a femeii care a crescut-o în primii săi ani de viață și care i-a fost ca o a doua mamă. Vedeta a trecut cu greu peste această tragedie care i-a îndurerat toată familia. 

 

Taguri: