Lovitură dură pentru actorul de seriale turcești, Can Yaman! Ce a făcut fosta sa iubită după ce a refuzat să se căsătorească cu el

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 28 sep 2022, 15:39

Fosta iubită a lui Can Yaman iubește din nou. Diletta Leotta are un nou partener

Sursa: Instagram Diletta Leotta

Lovitură dură pentru actorul de seriale turcești, Can Yaman! Fosta sa iubită, Diletta Leotta l-a prezentat familiei pe noul său iubit.

Lovitură dură pentru celebrul actor de seriale turcești, Can Yaman! Fosta sa iubită, Diletta Leotta l-a prezentat recent familiei pe noul său iubit, semn că a uitat definitiv de chipeșul turc.

Povestea de dragoste dintre Can Yaman și Diletta Leotta a ținut multă vreme prima pagina a ziarelor din Turcia, dar și din Italia, iar când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă marele pas, actorul turc și jurnalista italiană s-au despărțit, fără prea multe explicații, la începutul anului 2022. 

Citeste si: Can Yaman, asaltat de italience. Cum a reușit faimosul actor turc să fure inimile tuturor femeilor din nordul Italiei

Lovitură dură pentru Can Yaman. Fosta sa iubită are un partener 

Fosta iubită a celebrului actor de seriale turcești, Can Yaman, are un nou partener. Diletta Leotta iubește din nou și nu s-a sfiit să-l prezinte familiei pe noul iubit.

Celebra jurnalistă italiancă a profitat de nunta fratelui său pentru a le face cunoștință membrilor familiei cu Giacomo Cavalli, model și antreprenor.

Fosta iubită a actorului turc a profitat de ocazie pentru a-și ține la curent și urmăritorii din mediul online, acolo unde a postat o imagine cu ea și noul său partener.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că frumoasa italiancă l-a dat uitării pe unul dintre cei mai atrăgători actori din Turcia, Can Yaman, cel care a și cerut-o în căsătorie la începutul anului acesta, protrivit jurnaliștilor din Italia. 

Citeste si: Cine este celebra actriță din serialele turcești care l-a lăsat cu sufletul frânt pe îndrăgitul Can Yaman. Acesta visa să-i devină soție, dar ea l-a înșelat

De ce s-a despărțit Can Yaman de fosta iubită 

Dacă Can Yaman a refuzat să facă comentarii pe tema despărțirii dintre el și frumoasa italiancă, se pare că aceasta a fost mai generoasă cu declarațiile și ar fi vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii de chipeșul actor turc. 

Se pare că acesta a cerut-o în căsătorie după numai câteva luni de când s-au cunoscut și ar fi făcut presiuni asupra vedetei din Italia să se căsătorească cât mai repede.

Deși Diletta Leotta era îndrăgostită la rândul ei de actor, ea ar fi preferat să nu se grăbească înainte de a face marele pas și nu a înțeles presiunile pe care Can Yaman le făcea asupra ei. 

Presa din Italia a scris că frumoasa blondă nu și-ar fi dorit să se grăbească spre pasul cel mare, având în vedere că în urmă cu ceva vreme s-ar fi despărțit de fostul ei logodnic, boxerul Daniele Scardina, tot înainte de nuntă.

Un alt lucru care ar fi creat probleme între cei doi ar fi fost mama actorului turc, care se pare că nu era de acord cu alegerea fiului ei. Mai mult, Can Yaman începuse să fie coleric și să îi facă deja scene de gelozie frumoasei sale iubite. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.