Lovitură dură pentru Armin Nicoară! A vrut să îi facă o surpriza viitoarei sale soții, însă cadoul s-a pierdut cu bagajele la Paris

Author: Alice Popescu

Armin Nicoara si Claudia Puican, vacanta cu peripetii

Sursa: Captură KANAL D

Ce s-a intamplat cu cei doi pe aeroport la intoarcerea din Republica Dominicana.

Armin Nicoara si Claudia Puican au fost plecati intr-o vacanta de vis in Republica Dominicana, acolo unde spune partenera de viata a celebrului cantaret, si-a dorit sa mearga pentru ca nu fusese niciodata: "Am inteles ca el a mai fost de vreo 2-3 ori. Pentru mine a fost o vacanta inedita."

Armin Nicoara si Claudia Puican, vacanta cu peripetii

Citeste si: Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022: Kamila Valieva, premieră în patinajul feminin la 15 ani! Devine prima patinatoare care realizează o cvadruplă la Jocurile Olimpice!

Armin Nicoara: "Ne-am simtit minunat, am filmat si cateva videoclipuri alaturi de tatal meu, Petrica Nicoara. Dar vacanta noastra nu se putea termina cu bine, sa fie asa cum trebuia. Cand am plecat din Punta Cana, avionul avu intarziere si am avut escala la Paris si acolo am avut intarziere. Va dati seama, bagaje dupa noi, palarie..."

Caludia Puican: "Bine ca am prins avionul, dar n-am mai prins bagajul, asta a fost problema."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce au patit cei doi pe aeroport la Paris cand s-au intors din Republica Dominicana

Armin Nicoara: "Claudia nu se misca, am luat-o la fuga. Parintii mei, colegii nostri. Trebuia sa mergem unde la 20 de min dintr-o parte in alta al aeroportului.

Va dati seama, gaseste poarta, numai probleme am avut. A fost ok, am urcat in avion. Eu am luat-o la fuga. La Budapesta am asteptat bagajele, undeva la 12 ore. Se tot schimbau benzile, ba ca nu mai e banda asta, ba nu mai era cealalta. Era un avion intreg, va dati seama. Ni s-a spus, domnule, e o problema. Bagajele nu mai vin. Bineinteles ca a venit cineva a venit de la ghiseu si a zis ca sa facem o foaie.
Nu se stia unde sunt bagajele pentru ca mi-am dat seama ca la Paris bagajele nu au fost incarcate si ne-au sfatuit sa gasim cazare pentru ca nu stim daca vin azi, maine poimaine. A trecut o saptamana. Eu pregatisem o surpriza. Voiam sa ii fac o surpriza viitoarei mele sotii. Si numai mie mi se putea intampla."

Citeste si: Georgiana Lobonț și familia sa, răsfăț total în vacanța de lux, de 10000 de euro, din Maldive!

 

Taguri: