Lovitura dura pentru cei care stau in Bucuresti: este vorba despre apa calda si incalzirea din aceasta iarna! S-a facut anuntul

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 nov 2018, 12:00

Vesti proaste pentru bucuresteni: este vorba despre incalzirea pe timp de iarna!

Potrivit unei analize de specialitate, sunt sanse mari ca sistemul de termoficare din Capitala sa cedeze in aceasta iarna.

Motivul este uzura pronuntata: peste trei sferturi din conductele de sub Bucuresti au mai mult de 40 de ani vechime si risca sa crape in aceasta iarna.

"CET-urile din Bucuresti sunt precum niste bombe cu ceas. Cazanele nr. 1 si 2 din CTE Grozavesti vor epuiza numarul de ore de functionare alocat in anul 2020, la fel ca si CAF-urile nr.

1 si 2 din CTE Bucuresti Sud.

"Practic, acestea nu vor mai putea functiona, in conditii de siguranta, dupa expirarea numarului de ore de functionare alocat", se arata in analiza specialistilor.

Aceeasi analiza atrage atentia asupra faptului ca, daca nu vor fi facute investitii in urmatorii 4- 5 ani, CET-urile vor ajunge sa produca de 5 ori mai putina energie termica decat este necesarul pentru Bucuresti.

La o prima estimare, sistemul de termoficare al Capitalei necesita o investitie de peste 3 miliarde de euro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.