Lovitură dură pentru Larisa! Ionuț a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Oare se va înfiripă ceva intre cei doi? Aflați marți, într-o nou ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 ian 2023, 19:37

Să fie acesta începutul unei noi povești de iubire. Ionuț a invitat-o pe Bianca în camera roșie, totul s-a întâmplat sub ochii Larisei.

După ce Larisa a aruncat cu vorbe grele în Ionuț, acum, tânărul a decis să facă o nouă mutare și a invitat-o pe Bianca în camera roșie, acolo unde a avut și o surpriză pentru ea. Larisa a fost cu ochii pe cei doi, iar gelozia s-a instalat rapid. Tânăra a cerut să meargă după cei doi în camera roșie, însă nu i-a reușit.

Ionuț, mai sincer ca niciodată în fața Biancăi 

Ionuț i-a pregătit o surpriză de zile mari Biancăi, în camera roșie. Acesta a răsfățat-o cu un platou de prăjituri, timp în care Larisa a privit pe plasmă ce fac ce doi în camera roșie. Bianca traversează o perioadă dificilă, după ce Alin a plecat și a refuzat că mai vorbească cu ea, astfel, nu a refuzat invitația lui Ionuț.

Pe lângă dulciurile pe care i le-a pregătit brunetei, Ionuț a fost extrem de sincer și a vorbit deschis față de Bianca, spunându-i cum este el, de fapt, ca bărbat, în ciuda aparențelor.

Citește și: Anul Nou aduce tensiuni neașteptate în Casa Iubirii. Larisa aruncă cu ”venin” în Ionuț, în ciuda momentelor frumoase pe care le-au trăit împreună: ”Nu-l iubesc!” Urmăriți o nouă ediție, luni, 2 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

”Să fiți cuminți, că poate vin după voi”, a spus Larisa.

Bianca: Eu nu mă simt rău dacă nu mă săruți cu forța.

Ionuț: Ți-am pregătit astea dacă vrei să mănânci.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Gelozia Larisei întrece orice limită și vrea să meargă în camera roșie după cei doi, cu scuza că ar mânca și ea ceva dulce, făcând aluzie la prăjiturile pe care Ionuț le-a pregătit pentru Bianca.

Ionuț:Eu nu sunt posesiv, eu sunt gelos și protector.

Bianca: Vai, ce bărbat fain ești.

Ionuț: Serios, așa sunt.

Larisa stă ca pe ghimpi, căci nu știe ce discuție au cei doi în camera roșie, în timp ce Ionuț îi spune Biancăi că este atent în felul lui.

Citește și: Emanuel, atac subtil la adresa foștilor iubiți Larisa și Ionuț! „Erați cei care transmiteați cea mai mare iubire! Așa părea!” Larisa își pierde cumpătul! Iată ce discuție aprigă s-a iscat în Casa iubirii!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?