Lovitura dura pentru Roxana Ghita! Andrei a spus exact ce crede despre ea dupa ce a fost eliminata:"Nu l-ar fi interesat nimic cu Roxana. Ea ar putea să mai umble si cu..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 22:00
Romina, dezvaluiri inedite despre Andrei Dascalu si Roxana Ghita

Romina a facut cateva dezvaluiri uluitoare in cadrul emisiunii Teo Show unde a spus ce se petrece in tabara Razboinicilor chiar daca ea nu a stat decat trei saptamani la Survivor Romania 2021.

Romina nu s-a sfiit sa faca cateva declaratii uluitoare la adresa catorva concurenti din echipa Faimosilor si anume Mellina si Andrei Dascalu. Daca despre Mellina s-a aflat ca ar putea fi indragostita de Marius Craciun, iata ca exista cateva lucruri nestiute pana acum despre atitudinea lui Andrei Dascalu fata de Roxana Ghita, cea cu care se presupune ca incepuse o tatonare de relatie pe insula.

Romina, dezvaluiri uluitoare despre ce crede Andrei Dascalu in legatura cu Roxana Ghita

Citeste si: Bomba la Survivor Romania 2021. Mellina, indragostitia de Marius Craciun? "Statea asa aplecata in fata lui..."Marturisiri incredibile ale Rominei despre Razboinica

Mai mult, dupa ce a iesit din competitie, Roxana a declarat ca da, s-a pupat cu Andrei atunci cand camerele de luat vederi erau inchise. Insa, ea a fost destul de ferma spunand ca nu crede ca va ajunge sa aiba o relatie in toata regula cu Andrei Dascalu dupa Survivor Romania 2021 pentru ca timpul isi va spune cuvantul si totul se va raci intre ei.

La scurt timp dupa iesirea din competitie, iata ca Romina vine cu cateva dezvaluiri interesante in legatura cu cateva afirmatii pe care Andrei Dascalu le-ar fi facut in echipa Razboincilor despre Roxana Ghita:" După ce Roxana a plecat din competiție, Andrei a inceput să vorbească urât despre ea. Știam de relație, să-i zicem așa, doar ca dupa ce a plecat Roxana, Andrei a zis că nu l-ar fi interesat nimic cu Roxana.
Andrei s-a exprimat ceva de genul: „Roxana ar fi o fată care ar putea să mai umble si cu alți băieți, chiar dacă ar fi cu el”
a declarat Romina la Teo Show.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce a nominalizat-o Andrei Dascalu pe Romina spre eliminare in locul Mellinei

Citeste si: Primele declaratii ale Rominei de la Razboinci dupa ce a ajuns in Romania! Cine are sanse reale sa castige Survivor Romania 2021

 Cat despre nominalizarea Rominei de catre Andrei Dascalu, fosta Razboinica a declarat ca pentru ea a fost un soc, mai ales ca nu se astepta sa ajunga in acea postura deoarece Andrei i-ar fi zis ca o nominalizeaza pe Mellina, lucru care nu s-a mai intamplat.

Fosta Razboinica nu ii poarta pica, mai mult a declarat ca e cumva de inteles avand in vedere ca era noua in echipa si nu avea prea multe sanse sa ramana tocmai din pricina acestui lucru. Insa, Romina a tinut sa precizeze ca nu a fost alegerea ei sa joace cu cele mai slabe concurente de la Faimosi, ci Sorin decidea de fiecare data cine intra si cu cine pe teren, adica in momentul cand Andrei a declarat ca nu stie daca va face fata jocului jucand si cu alte concurente mai puternice, din start lupta era pierduta pentru
Romina pentru ca nu a avut aceasta ocazie, dupa cum sustine ea." V enea Sorin si zicea sa o iau pe Andreea, apoi lui Sindy i-o bagau pe Ana. Mie mi-o puneau pe Andreea mereu, cel putin in primele 10 zile. Nu am spus eu, vezi ca vreau sa o iau pe Andreea, deci nu a fost initiativa mea, a fost cea a lui Sorin, initiativa luata si de cei mai vechi din echipa. Nu am vrut sa fiu vazuta drept o fata slaba sportiv. Dureaza pana ne acomodam, dar mi se spunea pe cine sa aleg.  

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.