Lovitura dura pentru Roxana Ghita! Ce vrea sa faca Andrei Dascalu in perioada urmatoare. Fosta Razboinica il va pierde definitiv

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 aug 2021, 10:03
Andrei Dascalu, decizie radicala dupa ce a pierdut trofeul Survivor Romania 2021
Sursa: Instagram

Andrei Dascalu a demonstrat ca poate fi un adevarat campion chiar daca nu a castigat Trofeul Survivor Romania 2021, fiind clasat pe locul al doilea.

Andrei Dascalu a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Survivor Romania 2021, iar parcursul lui atat sportiv cat si social in competitie a fost exemplar. Andrei a ajuns in Finala Survivor Romania 2021, insa nu a reusit sa puna mana pe Trofeul reality-show-ului, find marele perdant al competitiei. Cu toate acestea, Andrei spune ca nu este suparat si ca urmatorul pas este cel indreptat spre cariera lui in box.

Ce planuri de viitor are Andrei Dascalu dupa ce a pierdut trofeul Survivor Romania 2021

"Survivor m-a ajutat să gândesc pozitiv și m-a făcut să nu mă dau bătut oricât de greu mi-ar fi. Mi-am dat seama că, dacă îți dorești ceva și te implici suficient, cu siguranță vei reuși, este nevoie de dorință, motivație și ambiție. Mi-am dorit să ajung cât mai departe în competiție, dar nu credeam vreodată că voi reuși să ajung în Finală.

Asta mi-a demonstrat că se poate.

Citeste si: ADEVARUL despre despartirea lui Cosmin Stanciu de iubita lui, Laura! Motivul pentru care tanara l-a parasit pe Faimosul de la Survivor Romania 2021

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu am regrete, dar  reproșuri, da. Am fost cel mai tăcut și am preferat să ignor, chiar dacă oamenii greșeau în jurul meu. Am așteptat că timpul să le rezolve pe toate și să ne răsplătească pe fiecare cu ceea ce merităm. Așa s-a și întâmplat, într-adevăr, dar acum stau și mă gândesc că, poate, era mai bine dacă spuneam ce simt, poate oamenii de acasă și-ar fi dat seama de anumite lucruri.

Mai stau o scurtă perioadă în România, dar revin în UK unde suntem stabiliți (n.red. – Andrei și familia lui). Acolo am tot ce ține de box, de la antrenor, manager, promotor, sponsori etc. Voi veni, clar, mult mai des în România, asta mi-am propus, pentru că în aproape 20 de ani am venit de doar 4-5 ori aici. Îmi place în țară, mai ales că acum am mulți prieteni, susținători și dacă voi veni, cu siguranță nu am să mă plictisesc".

Următorul meu vis, de fapt, singurul și cel mai mare, este de a ajunge campion mondial la box. Și acolo mă bazez pe aceleași calități pe care le-am demonstrat la Survivor România: dorință, motivație și ambiție," a dezvaluit Andrei Dascalu intr-un interviu pentru viva.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.