Lovitură dură pentru Simina de la Puterea Dragostei. A fost trădată de o persoană dragă: „Încă țin la...”

Autor: Amalia Georgescu
Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: instagram

Simina de la Puterea Dragostei a dezvăluit pe instagram un episod mai puțin plăcut petrecut în viața ei. A fost trădată în urmă cu ceva timp, iar acum a vorbit despre acest lucru.

Simina este foarte directă atunci când este nevoită să îi pună la punct pe cei care îi greșesc, iar de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei le împărtășește și prietenilor de pe instagram situațiile mai puțin plăcute. Cine a trădat-o și cum a reacționat Simina la acel moment?

Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, trădată de persoana la care se aștepta cel mai puțin. Despre cine este vorba?

De când are o relație cu Alex Zănoagă și au devenit părinți, Simina s-a ocupat mai mult de familia ei, așa cum era normal, lăsând pe planul doi relațiile de prietenie. Deși are în continuare câteva prietene apropiate și alături de care merge în vacanțe și se distrează, Simina a dezvăluit că a existat în viața ei o persoană foarte specială, dar care a reușit să o dezamăgească profund.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dat numele persoanei respective, dar a menționat că îi era mai mult decât o prietenă, însă legătura dintre ele s-a deteriorat în momentul în care fosta ei prietenă a decis să păstreze alături de ea persoanele nepotrivite.

Cu toate că este o persoană orgolioasă, se pare că Simina de la Puterea Dragostei încă ține la prietena care în trecut a trădat-o, astfel că nu îi dorește răul, ci din contră, speră ca lucrurile să meargă bine în viața ei.

Citeste si: Simina este însărcinată? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „Poate e pe drum, știți că sunt...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Și în ce fel! Pentru mine nu era doar o simplă prietenă! Am fost lângă ea în cele mai grele momente și în cele mai frumoase! Am ținut mereu cu ea și a făcut...pe tot. A păstrat persoanele nepotrivite lângă ea! Dar îmi doresc să fie fericită! Încă țin la ea!”, a dezvăluit Simina de la Puterea Dragostei când a fost întrebată dacă a fost tradată vreodată de cea mai bună prietenă.

Pe vremea când se afla în casa Puterea Dragostei, Simina s-a apropiat de mai multe concurente, iar după terminarea competiției, acestea au rămas în relații foarte bune. Nu s-a întâmplat la fel și cu Bianca Comănici, concurenta cu care Simina a avut nenumărate conflicte, cele două atacându-se reciproc de mai multe ori.

Citeste si: Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei: „Bine ai venit în viața noastră!” Familia lor s-a mărit cu încă un membru

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.