Lovitură grea pentru Murat Unalmis. Demir din „Mă numesc Zuleyha” a făcut anunțul: „Am primit vestea morții lui astăzi”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 mai 2022, 10:36

Murat Unalmis, actorul care îl interpretează pe Demir în „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: instagram Murat Unalmis

Murat Unalmis este foarte apreciat de public, astfel că fanii săi străbat kilometri buni pentru a-l cunoaște. Pe contul de instagram, actorul care îl interpretează pe Demir în serialul „Mă numesc Zuleyha” a povestit un astfel de episod, dar care a avut un final trist.

Murat Unalmis este iubit și apreciat de public, acesta fiind considerat unul dintre cei mai buni actori din Turcia. Acesta s-a făcut remarcat și în România, interpretându-l pe Demir din „Mă numesc Zuleyha”. Iată ce mesaj trist a postat actorul pe contul său de instagram.

Murat Unalmis, anunț pentru prietenii de pe instagram: „Am primit vestea morții lui”

Murat Unalmis comunică foarte des cu prietenii din mediul online, pe instagram fiind urmărit de 419 mii de urmăritori.

Prin intermediul acestei platforme, actorul intră în contact direct cu fanii săi, profitând de ocazie pentru a le transmite diferite mesaje. Dacă în mod normal face anunțuri prin care să își bucure urmăritorii, de această dată, actorul care joacă rolul lui Demir în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” a fost nevoit să le dea prietenilor virtuali o veste tristă.

Citeste si: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, cea mai frumoasă și emoționantă aniversare! „Alături de cea mai prețioasă familie" Celebrul actor Murat Unalmis și-a reunit familia în Cappadocia, de ziua lui de naștere!

Un mare fan al actorului, un bărbat care a călătorit tocmai din Olanda pentru a-l vedea, s-a stins din viață. În semn de apreciere pentru acest tânăr, actorul Murat Unalmis a postat la story fotografia acestuia, iar în dreptul ei a scris un mesaj emoționant. Actorul care dă viață personajului Demir în serialul „Mă numesc Zuleyha” a spus că vestea morții tânărului l-a întristat foarte tare. Se pare că bărbatul suferea de o boală gravă pentru care urma un tratament de specialitate. 

„Off Ozden… A venit din Olanda să mă vadă în Adana. Era bolnav și urma un tratament. Am primit vestea morții lui astăzi, am fost rănit. Fie ca Allah să-ți facă loc în Rai, dragul meu”, este mesajul pe care actorul Murat Unalmis l-a postat pe contul personal de instagram. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Astfel, prin postarea sa pe instagram, actorul Murat Unalmis a dorit să îi aducă un ultim omagiu celui care i-a arătat toată aprecierea sa și a străbătut foarte mulți kilometri pentru a-l cunoaște, în ciuda faptului că avea probleme grave de sănătate.

Citeste si: Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, trăiește o nouă poveste de iubire? Iată cine este celebrul om de afaceri care i-ar fi furat mintile

„Mă numesc Zuleyha”, serialul care face furori la Kanal D. Când îl poți urmări pe Murat Unalmis în rolul lui Demir? 

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” se bucură de un succes fantastic în România, acesta fiind urmărit cu sufletul la gură de telespectatorii Kanal D, mai ales că, în cel mai nou sezon au apărut foarte multe schimbări. 

Actorul Murat Unalmis îl interpretează pe Demir în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, acesta fiind soțul frumoasei Zuleyha.

După ce o lungă perioadă de timp au fost unul împotriva celuilalt, acum, cei doi luptă pentru iubirea lor, încercând să le țină piept tuturor celor care le vor răul.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit la Kanal D de luni până vineri, de la ora 20:00, începând cu data de 23 mai 2022. Pe 17 mai 2022 este difuzat ultimul episod al serialului „Fiica ambasadorului”, o altă producție cinematografică de succes. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.