Lovitură grea pentru Orhan în ziua nunții cu Gonul. Sengul îi dă vestea că va deveni din nou tată: ”Port în pântece copilul tău” Urmăriți un nou episod din serialul Totul pentru familia mea, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Orhan primește o lovitură neașteptată, chiar în ziua nunții cu Gonul Foto(5)

Orhan primește o lovitură neașteptată, chiar în ziua nunții cu Gonul

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Serialul ”Totul pentru familia mea” aduce în atenția telespectatorilor evenimente inedite, menite să țină privitorul în suspans. Puteți urmări povestea impresionantă fraților Eren, de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Orhan primește o lovitură neașteptată, chiar în ziua nunții cu Gonul

Akif se mută în cotețul în care frații Eren au supraviețui luni bune, se pare că roata s-a întors, iar bărbatul plătește greșelile comise în trecut.

Deși lucrurile au luat o întorsătura dramatică pentru Akif, ei bine, acesta încă speră că lucrurile vor reveni la normal.

”Dacă orfanii ăia au plecat de aici într-un conac, se va încheia și suferința ta, Akif. Ai răbdare”. 

Orhan, aflat la altar alături de Gonul, privește o veste neașteptată din partea fostei soții.

Sengul îl anunță că va deveni tată. Orhan este într-o mare dilemă și nu știe ce să facă, dacă să fie alături de femeia care îi va dărui un copil sau să aleagă iubirea pentru Gonul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, la înmormântarea soțului ei!

Este fericit că va fi tată din nou și cumpără haine pentru copil și-i zice lui Sengul că îi va fi alături oricând are nevoie de el.

Gonul îl vede la magazin și-l sună dar el o minte că este în altă parte.

Ea se supără tare pentru că a început să o mintă și se ceartă cu el apoi se ceartă și cu Sengul. 

”Vom avea un copil, Orhan. Port în pântece copilul tău”.

Omer a organizat o petrecere de zile mari la conac, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată și decide să-i dea pe invitați afară. 

Citește și: Doruk va descoperi secretul îngrozitor al mamei sale! Viața fraților Eren se va schimba miraculos! Aflați cum va reacționa Nebahat, astăzi, 6 martie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00!

Nu ratați un nou episod palpitant din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Episodul 28 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D luni, 5 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.