Lovitură pentru Alex Zănoagă! Ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al fostului concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de Simina Loica

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 ian 2022, 08:10

Alex Zanoaga si Simina Loica sunt pe punctul de a isi incheia relatia, cel putin asa lasa de inteles focoasa bruneta.

În timp ce Simina Loica încearcă să își revină după separarea de Alex Zănoagă deoarece cei doi par a nu mai locui împreună după cum a spus într-un live pe TikTok și frumoasa fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Alex Zănoagă pare că este de negasit în ultima perioada. Mai mult, tânărul pare că și-a închis și contul de Instagram după despărțirea de Simina Loica sau s-a întâmplat ceva în ce privește dispariția lui de pe rețeaua de socializare.

Cert este că Alex Zănoagă nu a vrut să facă nicio declarație în legătură cu separarea de Simina Loica și mai mult, nici nu mai apare demult în poze alaturi de sexy mămică care îl creste acum singura pe Dominic, băiețelul celor doi.

Citeste si: Prima declarație a Siminei Loica despre situația dintre ea și Alex Zănoagă. De ce nu mai are cont de Instagram fostul concurent de la Puterea Dragostei

Ce s-a intamplat cu contul de Instagram al lui Alex Zanoaga dupa despartirea de Simina Loica

Nu este prima data cand cei doi au discutii serioase pe tema casniciei lor si fanii si-au pus intrebari legate de relatia celor doi dupa ce au observat ca Simina nu mai posteaza imagini cu ei doi, ci doar cu micutul Dominic. Cu toate acestea, Simina Loica la un moment dat a infirmat zvonurile unei separari, ba mai mult a spus ca se gandesc deja sa mai faca un bebe. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina Loica, filmulet in ipostaze sexy pe TikTok dupa separarea de Alex Zanoaga

Citeste si: Simina Loica a izbucnit în plâns pe TikTok! Fosta concurenta Puterea Dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă. Care a fost adevăratul motiv al separării

„Evident, ca în orice căsnicie, mai avem și noi momente când suntem în dezacord, momente pe care, prin comunicare, le depășim relativ repede. Pot spune că sunt fericită alături de Alex și Dominic, nici nu se pune problema divorțului.

Din contră, ne gândim serios să ne extindem familia, ne gândim la un frățior sau o surioară pentru Dominic. Deși Alex este foarte ocupat cu job-ul, găsește mere resurse pentru a ne arăta cât de importanți suntem noi, familia, pentru el.

Într-adevăr, în ultima perioadă, am postat mai puține poze cu Alex, dar aceasta este doar din cauza programului încărcat al soțului meu.”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.