Lovitură pentru Cosmin! Ștefania și Ștefan se întâlnesc în camera roșie și se dezbracă de secrete: „Eu mereu am fost curioasă”

Autor: Lavinia Medrea

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ștefan și Ștefania s-au întâlnit în camera roșie.

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ștefania și Ștefan s-au întâlnit în camera roșie, iar Cosmin nu a fost prea încântat.

Ștefania și Ștefan se întâlnesc în camera roșie

În episodul de astăzi, 20 martie 2024, Ștefan a cerut camerei să cheme în camera roșie o fată cu care consideră că ar avea ce să discute, iar cea care a fost adusă este Ștefania!

Citește și: Virginia bate în retragere! „Îmi doresc un bărbat hotărât și care să știe ce vrea!” Iată cum a reacționat Robi în Casa iubirii

Ștefania nu a venit nepregătită în această cameră, ci a venit cu o întrebare în gând legată de fosta lui iubită, Aleyna, care a fost eliminată din competiție.

„Eu am fost mereu curioasă dacă tu ai fost foarte bine punctat doar pe Aleyna sau tu ești așa c u orice fată pe care o întâlnești?”, a întrebat Ștefania, care a

observat stilul lui Ștefan de a fi mai posesiv.

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii”, despre căsătoria cu Ionuț: ,,Este ceva serios”. Cum și-ar dori fosta concurentă să fie cerută de iubitul ei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan i-a răspuns la întrebare Ștefaniei și i-a explicat că nu are de unde să știe dacă s-ar fi comportat cu o altă fată așa cum s-a comportat cu Aleyna, dar și-a justificat posesivitatea prin faptul că Aleyna ar fi fost mai rece față de el, motiv pentru care a trebuit să ofere mai multe sentimente.

Ștefan vrea să știe dacă ar fi avut șanse cu Ștefania

Cum se știe că în orice cameră roșie se vorbește orice, Ștefan nu a plecat fără să afle un lucru de care era foarte curios, așa că a întrebat-o pe Ștefania dacă este de părere că s-ar fi întâmplat ceva între el și ea dacă s-ar fi cunoscut la început. În tot acest timp, fără ca niciunul dintre ei să știe, băieții priveau imaginile pe conexiune, iar Cosmin auzea totul. 

„Dacă ai fi avut același comportament pe care l-ai avut cu Aleyna, nu cred”, a spus Ștefania.

„În general eu sunt stăpân pe mine, îmi cunosc toate limitele”, a declarat Ștefan.

Ștefania i-a sugerat lui Ștefan că posesivitatea lui provine, probabil, din faptul că a fost înșelat, iar răspunsul pe care tânărul i l-a oferit a fost cel puțin surprinzător.

„Nu știu, poate cu tine ar fi fost altceva, sau cu Julia ar fi fost altceva”, a declarat Ștefan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.