Lovitură pentru Dinu Maxer din partea Deei: ,,Acum vreau să mărturisesc’’. Ce dezvăluie fosta soție după câteva luni de la divorț?

Author: Diana Ghita

Ce mărturisește fosta soție a lui Dinu Maxer la 4 luni după divorț

Sursa: Instagram

În urmă cu patru luni, Deea și Dinu Maxer semnau actele de divorț. În prezent, ei își trăiesc viețile separat, iar fosta soție a lui Dinu trece, acum, printr-o perioadă în care lucrurile îi merg din ce în ce mai bine, atât pe plan profesional, cât și amoros.

Pe lângă încheierea căsniciei, Deea și Dinu au pus punct și la nivel profesional. Foștii soți au încheiat divorțul la finalul lunii martie, iar în urma acestuia au decis, de comun acord, să țină legătura doar când vine vorba de copiii lor, Maysa, în vârstă de 3 ani, și Andreas, în vârstă de 12 ani.

Citește și: Dinu Maxer îi transmite un mesaj surprinzător fostei soții: ,,te blestem’’. Ce l-a provocat pe bărbat să recurgă la acest gest?

Cu cine colaborează, acum, Dinu Maxer

Chiar dacă cei doi au încheiat colaborările, Dinu Maxer are un nou partener. Acesta împarte, acum, scena cu băiatul lui, Andreas. Aceștia fac furori la concerte, ducând, împreună, tradiția familiei mai departe. Fiecare dintre ei are un rol clar stabilit, celui mic îi revine sarcina de a se ocupa de prima parte din spectacol. Mai apoi, tatăl său preia ștafeta, continuând cu momentele artistice.

Dinu va lua parte la toate evenimentele organizate, în acest sezon, pe litoralul României.

Venind vorba de latura sentimentală, artistul se declară deschis unei noi relații. El mărturisește că se simte pregătit să accepte o nouă persoană în viața lui și că și-ar dori o parteneră care să-i accepte aspectele care vin la pachet odată cu viața lui profesională.

„Acum, dacă nu mai am cui să-i fiu fidel, îmi doresc o altă parteneră.

Nu-mi plac aventurile. Prefer să stau, mai degrabă, singur. Sper să găsesc o persoană să mă accepte cu acest val de publicitate cu care vin la pachet. Se pare că e cam greu!”, a dezvăluit Dinu Maxer pentru Click. 

Citește și: Dinu Maxer, fotografiat alături de Iuliana Luciu. Ce se întâmplă între el și fosta cumnată? Fanii au fost uimiți

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer decide să se reorienteze profesional

Până să înceteze colaborările cu fostul soț, Deea avea se bucura de o carieră activă în domeniul muzical, împreună cu Dinu. Foștii soți erau invitați împreună la evenimente, emisiuni televizate și spectacole.

Însă, în prezent, Deea ar vrea să se reprofileze, fiind pasionată de ceea ce presupune industria beauty. Ea dezvăluie că i-a plăcut mereu această ramură, așa că ea ar vrea să profeseze ca make-up artist, începând să urmeze și cursuri de perfecționare, în acest sens. 

Fosta soție a lui Dinu Maxer le-a transmis, deja, fanilor că nu mai durează mult și va începe să-și întocmească lista de programări.

„Am fost întrebată de cineva dacă acest curs de make-up pe care îl fac acum îl fac pentru mine. Nu…nu este cazul, pentru că eu mă machiez de peste 15 ani, în spectacole, în evenimente sau emisiuni de televiziune.

Fiind înconjurată de make-up artiști și fiind pasionată de acest domeniu am știut să fur meserie de la ei…secretele din acest domeniu.

Inclusiv informații de bază pe care le-am pus în aplicare pe mine sau pe prietenele mele. Acum vreau să vă mărturisesc că fac un curs de perfecționare la academia prietenei mele pe care o cunosc de peste zece ani.

Este o persoană care este doxă de informație, iar pe mine mă interesează să știu baza, foarte, foarte bine. În momentul de față eu am terminat cursul, acum sunt la practică. Atunci când mă refer la acea bază de a învăța, eu nu mă refer la aplicatul culorilor sau la ordinea produselor pentru că eu am mai lucrat în sensul acesta și știu să fac asta.

Însă, mă interesa de la acest curs să învăț despre forma feței, despre fizionomii, despre corecții, despre forma ochilor, despre transformări, despre cum corectăm sau îmbunătățim anumite trăsături și apoi să le pun în practică. Deci, eu sunt în zilele de practică acum, cursul l-am terminat.

În curând o să vă dau și liber la programări, pentru că eu voi începe să machiez. Bineînțeles pentru evenimente sau altă zi în care trebuie să aveți o schimbare”,  a transmis Deea Maxer fanelor.

Citește și: Deea Maxer, prima ceartă cu noul iubit, mai tinerel! Cum a reacționat fosta soție a lui Dinu: “Nu există dovadă de maturitate”

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!