Lovitură pentru Gagea! Alexandra și Patrick se întâlnesc în Camera Roșie. Gesturile concurentei îi șochează pe băieții din Casa iubirii: "E moartă după el!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 iun 2024, 21:03

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o nouă ediție incendiară sâmbătă, 29 iunie, după ce Alexandra și Patrick au mers în Camera Roșie. Tensiunea s-a instalat imediat în platoul emisiunii, iar gesturile concurentei i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Citește și: Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Alexandra și Patrick, în Camera Roșie! Gagea se enervează după ce vede ce fac cei doi concurenți

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 3, au parte în fiecare ediție de noi controverse, momente palpitante și chiar răsturnări neașteptate de situație, care ii pun la grele încercări mai ales pe cei care sunt pe cale să formeze un cuplu în cadrul show-ului.

În ediția de sâmbătă, 29 iunie, Alexandra și Patrick i-au pus, din nou, sare pe rană lui Gagea.

Cei doi concurenți s-au întâlnit în Camera Roșie, unde au discutat despre relația pe care o au. Mai mult, Alexandra a vrut să clarifice un story pe care l-a pus cu Gagea, în care cei doi se sărută.

Alexandra: "Nu mai chemat pe mine în Camera Roșie. Cum de... ce ai simțit?"

Patrick: "Nu am vrut să-ți dau o sarcină pe suflet.

Depinde puțin de tine. Noi avem câteva zile de când discutăm așa. Între noi doi mai este cineva, Gagea, de care tu ții."

Imaginile cu Alexandra și Patrick din Camera Roșie i-a revoltat pe băieții din Casa iubirii, care sunt convinși că tânăra nu a venit în competiție pentru Gagea. Masculii din Casa iubirii au observat că bruneta a făcut pași numai spre Patrick, încă din prima zi în care a pășit în competiție, chiar dacă a mărturisit că scopul ei în emisiune este de a se împăcat cu Gagea, fostul ei iubit.

Robi: "Alexandra moare după Patrick!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Gagea: "Treaba ei, ce vrei să-ți spun?"

Antoni: "Mie nu-mi place Alexandra. Este neasumată, se complace într-o situație cu doi bărbați."

Robi: "Nu se complace într-o situație cu doi bărbați.

A făcut Alexandra pași către Gagea? Îi pare rău de el, a fost cu el 2 ani."

Robert: "Ea în momentul acesta se justifică pentru acel story. Dacă nu o interesa Patrick, pentru ce se justifică în fața lui? Și după, de ce nu m-ai chemat în Camera Roșie?"

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii” aruncă bomba! „Să creadă că sunt însărcinată”. Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

Pentru a vedea ce au mai discutat Alexandra și Patrick în Camera Roșie, urmăriți materialul video de mai jos.